După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 octombrie 2015

Colegiul Biblic Est European: Construim în vreme de criză!

 Începutul lunii octombrie pentru noi înseamnă în ultimii 21 de ani, începutul unui nou an de studii. Este cunoscută penuria de studenţi la şcolile creştine din ţară şi din Europa din ultima perioadă, dar se pare că anul acesta criza este mult mai evidentă. Ne rugăm Domnului să aducă alte vremuri pentru generaţia tânără de creştini  români şi în mod special pentru cei care simt chemarea Domnului pentru slujirea Împărăţiei Sale, să nu se lase perturbaţi de alte tentaţii oferite de lumea din jur.  Vom continua să păstrăm programele de studii de lungă durată (3 ani) si în paralel să găsim alternative cu programe de scurtă durată şi cursuri online, care să răspundă nevoilor imediate de instruire practică, atât în domeniul teologiei – educaţiei creştine, cât şi zona de  jurnalism – pregătire media.  Afirmaţia Domnului Isus  “Mare este secerişul dar puţini sunt lucrătorii!” (Matei 9:37), este mai valabilă decât oricând. De aceea alegem chiar în timp de criză să rămânem la dispoziţia Domnului şi ne rugăm să ne facă tot mai relevanţi pentru nevoia de echipare a tinerilor români din ţară şi străinătate.

Astfel stând lucrurile, mulţi ne întreabă mai direct sau mai pe ocolite, atunci de ce construiţi dormitoare pentru studenţi? Aveţi resurse? Nu este o nebunie? Răspunsul nu este simplu pentru a fi corect perceput de toţi care au astfel de întrebări.  Putem spune da, pare o nebunie şi cam aşa a părut şi în urmă cu 21 de ani când s-au pus bazele CBEE. Resurse nu avem, dar nici atunci nu aveam. Dacă stăteam până vom avea suficiente resurse, nu mai făceam absolut nimic din ce am reuşit prin harul Domnului în aceşti ani.  Noi am început prin credinţă şi am continuat prin credinţă până în ziua de azi. Nu cunoaștem altă cale în acest domeniu de slujire. Alegem să “nădăjduim împotriva oricărei nădejdi”, punând sămânţa chiar în perioadă mai secetoasă, aşteptând ca Domnul care este Suveran peste toate lucrurile să dea “ploaie” la vremea hotârâtă de El!

 De ce dormitoare pentru studenţi? Pentru că noi credem în beneficiile pe care le aduce în formarea spirituală a studenţilor într-un astfel de climat unde cei care urmează cursurile CBEE să poată locui împreună pe durata studiilor.  

De ce investim în vreme de criză spirituală? Pentru că Domnul nu a venit încă. El ne cere să-I  rămânem credincioşi până la capăt.  Doamne ajută! Doamne dă izbândă!

Vă invităm cu toată dragostea să ne fiţi alături. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră în rugăciune cât şi de donaţiile dumneavoastră!

Fiţi binecuvântaţi!
Florin Ghiurău  www.cbee.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.