După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 29 septembrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Paula Tudoran, Mongolia

Iubiţii mei,

     Am ajuns cu bine în Mongolia, Domnul m-a păzit şi m-a ajutat până aici şi Îi sunt recunoscătoare!
     Vreau să mulţumesc Domnului şi acelora care au făcut posibilă această plecare a mea, prin darurile pe care le-au închinat Celui Atotputernic.
       Domnul, El, să vă răsplătească!
    Lucrarea de aici e amplă, dar pentru moment ne implicăm mult în proiectul de construcţie, unde lucrăm (cot la cot cu băieţii) în încercarea de a finaliza cofrajele de fier pentru structura clădirii.
      Am început lecţiile de limbă mongolă de săptămâna trecută. De asemenea, voi începe să predau engleză într-o şcoală mongolă, dar şi la cluburile de limbă engleză deschise deja de misionarii locali, în vederea evanghelizării copiilor şi tinerilor.

     Pentru prima oară am auzit un shaman în timpul ritualului pe care îl face. Shamanul e liderul religios mongol care intră în contact cu duhurile pentru a cere soluţii la problemele oamenilor. Acesta bate o tobă şi îngână cântece; împlineşte astfel un ritual până devine posedat. Duhurile vorbesc apoi prin el şi cer sacrificii în schimbul unei soluţii pe care o oferă. Oamenii sunt orbiţi de cel rău şi nu văd că soluţia oferită de duhuri nu funcţionează.

      Vă rog, continuaţi să mijlociţi pentru acest popor, pentru mine, pentru noi, cei de aici. Avem mare nevoie de rugăciune!
 
• Rugaţi-vă pentru porţi deschise şi oportunităţi mai multe de vestire a Evangheliei, oportunităţi de implicare şi, totodată, pentru călăuzire! 
• Vă rog, rugaţi-vă pentru protecţia noastră şi pentru înţelepciune, putere de a învăţa această limbă nouă şi de a preda copiilor şi tinerilor într-un mod eficient, fiind totodată un exemplu şi o poartă deschisă prin care ei pot afla mai multe despre Domnul Isus. 

            Cu dragoste în Cristos, 


            Paula Tudoran

Maria Paula Tudoran este membră în Biserica PenticostalăGloria, din Arad
 
paullakyan@yahoo.com
 
Pentru susţinere financiară sunt deschise următoarele conturi:
RON:        RO37BTRL00201201383757XX
EUR:        RO83BTRLEURCRT0038375701
USD:        RO87BTRLUSDCRT0038375701


Vezi si prima:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.