După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 august 2015

Reuniunea Micălăcenilor de Pretutindeni

      Avem deosebita plăcere să vă informăm că, în perioada 06-09 august 2015, în România, Arad, se organizează  Reuniunea Micălăcenilor de Pretutindeni.

  Această reuniune oferă posibilitatea reîntâlnirii tuturor acelora care direct sau indirect, emoţional sau sentimental, sufleteşte sau trupeşte, sunt alături de membrii Bisericii Penticostale Micălaca.

     Acest mod de întâlnire, fără precedent, îşi propune să pornească pe urmele Micălăcenilor răspândiţi în întreaga lume . Scopul ei este  de a-i aduce şi a-i aduna în România, Arad, Micălaca pe toţi aceia care, într-un anumit moment al vieţii lor au fost aici, au trecut pe aici, dar şi  a celor  ce sunt aici.

       Timp de patru zile, participanţii şi invitaţii lor vor lua parte la conferinţe pe diverse teme, îşi vor vizita oraşul şi împrejurimile, vor depăna amintiri alături de prietenii şi vecinii de odinioară. Se doreşte a fi o întâlnire de suflet, încărcată de bucuria şi emoţiile revederii, la care sunt aşteptaţi oaspeţi în număr cât mai mare.

Păstor  Duţu Mărgăian
  www.micalaceni.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.