După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 iulie 2015

Pastor Marius Zărnescu – Cine minte? Îmblânzirea tigrului sau îmblânzirea Adevărului?


Anii trecuți l-am avut invitat în biserica noastră pe un pastor englez local, fost prieten, evanghelist și coleg de lucrare cu Tony. Un om deosebit cu care am mai vorbit la unele întâlniri ale London Baptist Association.

El s-a retras, s-a delimitat și a rupt legătura cu Tony Anthony atunci când au ieșit la iveală aspectele dubioase despre relatarea vieții acestuia.
Este clar însă un aspect. Cineva minte.
Ori minte el, Tony Anthony, fiul dracului, plin de mândrie și întuneric, prefacandu-se în înger de lumină ori se înșeală ei, pastorul de care mentionam, Avanti, Evangelical Alliance, jurnaliști și creștini simpli ce au urmărit ei înșiși firul acestei povești, chiar mama sa. În cazul ăsta el este o victimă, fiind de apreciat pentru că,  în ciuda tuturor, a rămas credincios Adevărului.
Mă mir însă de un lucru. El este invitat peste tot. Normal, este o celebritate. Cartea sa, Îmblânzirea tigrului, s-a vândut în peste un milion de exemplare. Cartea i-a fost retrasa de respectiva editură, însă acum a publicat-o cu alta. Revizuită. În detalii mici. Alea mari, care au stat la baza investigațiilor sunt tot acolo, nealterate.
Este invitat si în România, de asemenea. Chiar anul ăsta a vorbit prin biserici, penitenciare. L-am auzit la radio. Vasile Tofan îl recomandă. Pe bloguri se promovează clipuri cu el și mărturia sa. Oare ei nu știu de această mică „problemă”?
Oricum, întocmai cum concluzionează și cei de la Premier, the saddest aspect of this case is that there can be no winners (cel mai trist aspect al acestui caz este că nu pot fi câștigători). 
De ce? Pentru ca cineva minte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.