După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 iulie 2015

Pastor Samy Tuțac – Cum să-l trimitem pe Diavolul în șomaj tehnic...?

Am vazut zilele trecute apelul disperat al unor tineri: "În timp ce pastorii noștri se ocupă doar de bătrâni ca nu cumva aceștia să se deprindă cu drogurile, prostituția sau alcoolul, Diavolul, foarte inteligent, a abandonat bătrânii și face ravagii în rândul tinerilor din Biserici."
Știu că pentru unii tinerii nu contează (mai ales că nici nu votează) prea mult, dar vă asigur că ei își doresc să se știe utili. Implicați-i în slujire altfel îi va implica Diavolul în proiectele lui: "Hoțul nu vine decât ca să fure, să înjunghie și să distrugă." (Ioan 10:10 NTR)
Dați-le responsabilități, dați-le lucrări importante, mergeți împreună cu ei la evanghelizare, în tabere, în misiuni pe termen scurt, în proiecte sociale. Dați jos cravata, sacoul si pantalonii la dungă și îmbrăcați o pereche de blugi și-un tricou, sau chiar niște pantaloni scurți pe căldurile astea, și mergeți cu ei. Rugați-vă cu ei, încurajați-i din Scripturi. Sunt importanți și ei, chiar dacă nu vin, deocamdată, la adunările generale ale Bisericii.
Am fost cu ei la Negrești în Vaslui, am fost cu ei la Comanda în Mehedinți, i-am vazut cum lucrează, cu ce pasiune. Îi văd ce fac acum în Bihor, abia aștept să fiu din nou cu ei la Sasca Montană, la Brădățel sau la Vadul lui Vodă. Implicați tinerii în slujire, dar mai ales iubiți-i și veți vedea ce poate face Dumnezeu în ei și prin ei. Și Diavolul va intra în șomaj tehnic. Când va aduce Domnul trezirea, cu ei va începe...cârcotașii și bârfitorii de profesie, sunt prea ocupați cu lucrările Diavolului.

Pastor Samuel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.