După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 mai 2015

Știripesurse.ro: Cunoscutul apologet creştin Ravi Zacharias, invitat în Parlamentul României

Cunoscutul apologet creştin dr. Ravi Zacharias, key-speaker de renume mondial, autor a zeci de carți și publicații, a participat la un eveniment pe tema "Valori în societatea contemporană", luni, 25 mai, în Salonul Oficial (Salonul Alb) din Senatul României.

La eveniment au luat parte membri ai Guvernului, parlamentari, universitari şi lideri ai societăţii civile şi ai cultelor religioase. Printre parlamentarii prezenţi s-au numărat senatorul Titus Corlăţean (PSD), fost ministru de Externe, senatorul Daniel Barbu (PLR) fost ministru al Culturii, deputatul Florica Cherecheş (PNL) sau senatorul Ben-Oni Ardelean (PNL).

"Am fost onorat de faptul că un key-speaker foarte cunoscut, unul dintre cei mai apreciaţi la nivel mondial, a reuşit să ajungă pentru câteva ore în Senatul României. Dr. Ravi Zacharias a vorbit despre valori şi principii care pot să clădească o naţiune. Credem că doar printr-o aplecare în zona de dezvoltare a acestor valori şi principii putem să ieşim din încleştarea în care se află societatea în momentul acesta şi putem să găsim o soluţie la provocările societăţii contemporane", a declarat senatorul Ben-Oni Ardelean, organizator al evenimentului, pentru stiripesurse.ro.
Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.