După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 martie 2015

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace, dragi fraţi şi surori!

            Vă mulţumim din suflet pentru rugăciuni şi sprijin. Domnul e mare şi credincios!

            Început de lucrare
            Domnul a lucrat şi deja este a doua săptămână în care Uday şi cu încă un frate merg să ducă Vestea cea Bună. Dacă prima săptămână au fost pentru tatonarea terenului, acum s-au dus pregătiţi să răspândească Lumina. Au fost în două locuri unde întunericul este la el acasă. Într‑unul dintre locuri este biserică, dar sunt aşa mari probleme încât din câţi membri au fost, doar doi-trei frecventează biserica. Celălat loc este doar o familie de creştini care se duc la km depărtare pentru a merge la biserică. Este multă sărăcie spirituală şi fizică, sunt mulţi vrăjitori şi mulţi bolnavi. Fraţii noştrii au ajuns acolo, au împărtăşit Evanghelia, s-au rugat pentru cei bolnavi şi au şi distruibuit haine şi hrană. Domnul Isus S-a îngrjit de toate aspectele în ce‑i priveşte pe oamenii cărora le-a spus despre Împărăţie, ca atare atât cât ne lasă El şi noi suntem datori să ne îngrijim de aceşti oameni atât în privinţa hranei, dar şi în privinţa celei spirituale. Sunt mulţi copii în acel loc şi sper să ajung şi eu în două săptămâni acolo, pentru a lucra cu copiii.

            Şcoala duminicală
            Că tot am pomenit de copii, dragii fraţi şi surori, mulţumim că ne susţineţi în rugăciune şi că primim şi e-mail-uri încurajatoare de la unii dintre voi. Domnul să fie lăudat pentru aceasta! Aşadar am început lucrarea în biserici cu copiii care, de fapt, sunt la început de adolescenţă. În lucrarea cu copiii voi alterna şi voi fi atât printre adolescenţi cât şi printre cei mai mititei. Mă bucur că pot să-i învăţ din Cuvânt şi că sunt încântaţi de şcoala duminicală, cel puţin până acum. Sunt multe nevoi şi aici, dar Domnul mă ajută şi pot să folosesc şi mijloace vizuale. Facem şi craft-u-ri care cer timp şi finanţe dar, în final, ne bucurăm să folosim tot ce se poate ca aceşti copii să-şi lipească inima de Domnul şi doar de El.

            Gradiniţa Balukop 
            După cum vă spuneam, sunt doar două zile acolo, însă mă bucur să pot să fiu de folos lucrării. Am mulţumit Domnului pentru agenţia Kairos şi darnicia făcută, deoarece – pentru o perioadă – micul snack pentru copii este asigurat. Copiii sunt mult mai cuminţi şi mai ascultători, ceea ce ne uşurează slujba de a-i învăţa lucruri seculare, dar şi despre Mântuitorul nostru.
Anul acesta s-au alăturat lucrării şi doi fraţi, dar şi o doamnă al cărei fiu a început să meargă la biserică. Ea este încă hindusă, însă este foarte deschisă şi vrea să cunoască mai multe despre Domnul. Rugaţi-vă să-i atingă Domnul inima şi să devină copila Domnului pecetluită şi umplută cu Duhul Sfânt.

            La doctor
            Mulţumesc mult pentru rugăciuni pentru mine şi pentru bebele care o să vină. Am fost la doctor şi până acum totul este bine, slavă Domnului! Luna viitoare vom face teste mai profunde. Dar ştiu că Domnul ne va da un copil sănătos şi puterinc. Plănuim să-l aducem pe lume în România, asta dacă este şi voia LUI.

            Motive de mulţumire
            1. Mulţumim Domnului că am început lucrarea.
            2. Mulţumim Domnului că şi eu şi bebele suntem bine.

            Motive de rugăciune
            1. Protecţie spirituală şi putere pentru a continua lucrarea începută.
            2. Domnul să ne dea sănătate ca familie, pentru că săptămâna trecută am fost cam bolnavi.
            3. Creativitate şi inspiraţie în lucrarea cu copiii.
            4. Resurse fizice, materiale şi spirituale pentru lucrare.

           

            În concluzie, dragi fraţi şi surori, vă rugăm să nu încetaţi să ridicaţi la altar jertfe de bun miros prin rugăciunile dumneavoastră, înaintea Tatălui nostru. Domnul e MARE şi răspunde! Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. Prin Domnul suntem neprihăniţi; EL să ne ajute să fim în clocot pentru El!

            Domnul să vă răsplătească sacrificiile de orice fel şi în orice vreme.
            Domnul este aproape. Să luptăm lupta cea bună !

Cu mult drag,
Uday şi Silvia

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.