După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 martie 2015

Proiectul "Apă curată pentru cei însetaţi" în Myanmar

La mare altitudine, în munţii Statului Chin, se află localitatea Senpi. Aici locuiesc 75 de familii în condiţii extrem de aspre şi izolate de alte comunităţi. Principala nevoie a celor din Senpi este accesul la apă. În prezent, oamenii îşi aduc apa de la o distanţă de 4-5 km.
     
Biserica din acest sat numără 100 de adulţi şi copii.
 

   
Agenţia Kairos a lansat proiectul „Apă curată pentru cei însetaţi”.


Forarea unei fântâni în această regiune este aproape imposibilă, aşadar, singura soluţie este captarea apei de izvor într-un rezervor şi aducerea ei în sat printr-un apeduct.
Proiectul se ridică la suma de 5.000 $, din care 2.000 $ au fost deja trimişi. Rugaţi-vă pentru restul de 3.000 $.

  În cursul lunii acesteia, a fost cumpărată ţeava, urmând ca în a doua jumătate a lunii aprilie să fie demarate lucrările de către o echipă de meseriaşi locali.

    Dacă te bucuri azi nu doar de apa fizică, ci şi de cea spirituală, roagă-te şi dăruieşte pentru ca şi alţii să poată beneficia de aceste binecuvântări preţioase!
 
  Pentru mai multe detalii contactaţi-ne la: secretariatkairos@gmail.com sau 0744.754.457.     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.