După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 decembrie 2014

Crăciunul Tinerilor cu Adi Gliga, Adi Hentea şi Nicolae Geantă la Biserica Antiohia Bucureşti

♫ Concertul de colind al Asociației Polițiștilor Creștini din România - Filiala Bihor

Evenimentul mult așteptat și mult pregătit, Concertul de colind al Asociației Polițiștilor Creștini din România - Filiala Bihor, va fi organizat joi, 18 decembrie, între orele 18:00-20:00 la Biserica Penticostală SPERANȚA din Oradea, str. Bihorului 53 (Cartier Oncea). 
Este dedicat tuturor cadrelor Ministerului Afacerilor Interne și membrilor familiilor acestora. 
Vă așteptăm. —ascultând Colinde la Biserica Penticostală Speranţa Oradea.
Asociatia Politistilor Crestini din Romania

Seară de colinde la Biserica Baptistă Speranța Forli, Italia


Florin Ianovici: Totuși…!

2 Timotei 2:19 "Totuşi temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta: „Domnul cunoaşte pe cei ce sunt ai Lui”
Chiar dacă vorbești, nu e sigur că te aude sau înțelege cineva. Chiar dacă ești privit, nu înseamnă că te observă cineva. Oamenii când vorbesc vor să se audă și când privesc spre alții, mai mult vor să fie văzuți.
Nu poți zidi pe nisipul mișcător al vorbelor rostite de oameni. Nu poți ancora bizuindu-te pe neputincioasă mână a omului. Nu poți zidi pe promisiunile omenești ce au ambalaj strălucitor și conținut dezamăgitor.
Oamenii pe care tot îi cauți fug de tine iar de Dumnezeu care te caută, fugi tu. Dacă nu vei cere și nu vei aștepta nimic de la oameni, vei primi totul, pentru că doar atunci Dumnezeu nu va mai fi împiedicat de tine să îți aducă binecuvântare.
Totul se mișcă, totul se clatină. Hotarele prietenilor se mută, promisiunile dragostei se șterg, zâmbetele obosesc, cuvintele rămân nerostite, privirile te ocolesc, dar totuși temelia tare a lui Dumnezeu rămâne nezguduită: El te cunoaște pe nume!
Cheia fericirii tale nu e în mâna vreunui om, ci la Dumnezeu.

Seară de colinde la Biserica Emanuel Bucureşti‎



Grupul Hristic din Timisoara impreuna cu tinerii bisericii Emanuel si corul bisericii Filadelfia Bucuresti, vor inalta cantece Domnului in seara de 20 decembrie, ora 18, la biserica Emanuel


Invitat special: Nelu Mehedinti



Va asteptam !

Crăciunul Copiilor la Biserica Ekklesia Arad

Ekklesia Arad

Otto Pascal: Concert de colinde la Biserica Baptistă Renaşterea Arad


Concert de Crăciun cu CristoCentric la Centrul Cultural Lipova


Concert de colinde la Biserica Baptistă Maranata Hunedoara

BCB "Maranata" Hunedoara

Pastor Ovidiu Petric: Timișoara, locul unde LIBERTATEA încă-și terorizează oponenții

Ideea libertatii este terifianta pentru toti cei ce incearca s-o suprime. Acum 25 de ani toti abuzatorii sistemului comunist, ce subjugau națiunea romana au crezut pentru moment ca la Timișoara este doar o răzmeriță a unor golani, ce trebuie alungati ca șobolanii si totul va reveni la 'normal' cat mai repede. Ordinele dure si decisive au venit chiar din Irak, unde Ceausescu - parintele minciunii si a oprimarii adevărului - a avut o tresarire  înfricoșătoare la gândul ca ar putea pierde controlul de a dicta cum vrea el destinul României. Debandada bănățeana trebuia anihilată cu orice preț, urla dictatorul la telefon cat il tineau plămânii. Generalii dictatorului ajunsi la Timisoara, au dat piept cu zidul libertatii, înălțat in mod miraculos de popor. N-au mai putut face nimic, decat sa fie la rândul lor contaminati de ideea libertatii.

Teroarea unei societăți libere a inceput sa se instaureze in inimile celor ce doreau sa o înăbușe in constiinta unui popor încarcerat de comunism. Da, Timișoara este locul unde LIBERTATEA inca-si terorizeaza oponentii desi aceștia nu sunt putini nici azi.

Seară de colinde la Biserica Sfânta Treime Sînmihaiu Român, judeţul Timiş

Biserica Creştină Sfânta Treime Sînmihaiu Român

Concert de colinde la Marghita

Biserica Baptista Pacea Popesti

Turneul colindelor în Austria


Christmas Brass Concert la Sibiu

Sursa: AICI

Christmas Brass Concert la Biserica Penticostală Betel Mediaş

Sursa: AICI


Concert de colinde cu Cătălin şi Ramona Lup la Frankfurt

Sursa: AICI

Seară de colinde la Biserica Baptistă Betania Târnăveni

Sursa: AICI

Concert Revers la Turnul Croitorilor Cluj-Napoca


Seară de colinde la Biserica Baptistă Pacea Popeşti, judeţul Bihor

Biserica Baptista Pacea Popesti

✡ Poza și gândul zilei

Voi sunteţi lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. Şi oamenii n-aprind lumina ca s-o pună sub obroc, ci o pun în sfeşnic, şi luminează tuturor celor din casă. Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să slăvească pe Tatăl vostru care este în ceruri. (Matei 5:14-16)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!