După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 2 decembrie 2014

Prof. Dr. Iosif Ţon la Centrul Creștin Caleb Cluj-Napoca

Centrul Creştin “Caleb”, 
Piaţa Mihai Viteazul (Complexul Leul, Etajul I), Cluj-Napoca

Serviciul de închinare al Poliţiştilor Creştini la Biserica Baptistă “Biruinţa” Baia Mare (30 noiembrie 2014)

Vladimir Pustan - O decizie pentru eternitate (29 noiembrie 2014)

Mesaj la Centrul Creștin Sapienția Jilava, județul Ilfov (de la minutul 18!)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Pastorul Teofil Ciortuz se mută în Australia

După 9 ani si 4 luni petrecute in Biserica Crestina Baptista “Harul” din Lugoj, pastorul Teofil Ciortuz se muta in Australia. Începând din luna decembrie pastorul Ciortuz va pastori Prima Biserica Baptista Romana din Melbourne, Biserica păstorită pana recent de pastorul Belciu Busuioc, care s-a pensionat.
La serviciul de rămas bun, ce a avut loc in data de 30 noiembrie, alături de pastorii David Nicola si Ionel Tutac, au mai vorbit din Cuvântul Domnului frații Gigel Olariu si Roy Olsen. Mesajul de rămas bun al pastorului Ciortuz a fost din Ieremia 18:1-6.  Teofil Ciortuz a mai păstorit Biserica Baptista ” Betania” din Timisoara si Biserica Baptista Romana “Maranata” din New York.
Sursa: AICI

Pastor Ovidiu Petric: Liviu Olah, al doilea Billy Graham?

Liviu Olah a crezut ca va fi al doilea Billy Graham al Americii. A plecat din Romania spre "tara promisa" cu gândul de a reitera destinului faimosului evanghelist Billy Graham si s-a stins. Dumnezeu nu l-a mai folosit nici pe departe cum a fost folosit între romani din anii '70.

Pastorul Iosif Ton afirma - in 2008 la Lugoj într-un cerc de prieteni la o masa la care ma aflam si eu, - ca nici in urma insistentelor si argumentelor personale clare ce i le-a adus lui Liviu Olah pentru a-l convinge sa nu părăsească tara, acesta nu l-ascultat. Motivul invocat era o descoperire de la Domnul ca el va ajunge al doilea Billy Graham al Americii. Si totul a intrat in nebuloasa vietii banale a diasporei de peste ocean.

Iosif Ton insista pe lângă Olah sa ramana pentru ca frații din Romania au nevoie de el. Acesta invoca voia lui Dumnezeu căreia trebuie sa i se supuna. Pastorul Ton a insistat cu argumente mai rationale "Liviu, mergi in America la vârsta la care mergi, cum o sa predici, ca tu nu stii limba engleză?" Liviu Olah a fost convins ca Dumnezeu il va inzestra in mod supranatural cu abilitatile si iscusinta manuirii limbii engleze pe care se aștepta sa si-o insuseasca miraculos in mod garantat in urma acelei pretinse revelatii. Ceva n-a mers bine.

Scopul acestui articol nu este in nici un caz denigrarea amintirii acestui titan al rugaciunii din era comunista. Problema pe care o evidentiez este legată de ceea ce i se poate întâmpla chiar si unui sfânt de talia lui Liviu Olah cand ajunge sa se compare cu cei din jur. Persistenta in colimatorul comparatiei cu alții, duce la ruina complexelor fie de inferioritate, fie de superioritate.

Liviu Olah a fost scos din circuitul eficientei spirituale autohtone, fiindcă a acționat sub impulsul emotiilor furibunde ale trezirii spirituale incontestabile din Oradea. Ce a urmat in viața sa dupa ce a aterizat pe plaiurile libertatii, unde a ajuns sa respire aerul tare al umanismului si democratiei americane dupa experientele dure ale lagarului comunist, a tăiat radical elanul ascensiunii sale de lucrător revoluționar pe taram spiritual.

Doar Dumnezeu cunoaște in totalitate plenitudinea factorilor ce l-au împins pe Liviu Olah sa ia decizia de a parasi tara la acea vreme. Trecutul acesta rămâne pecetluit prin deciziile omenesti si sigilat de suveranitatea lui Dumnezeu.

Morala e: nu te compara cu altii! Comparația cu alții poate fi nefasta in viața oricui, deși modelele sunt indispensabile in viața oamenilor ce vor sa lase ceva in urma lor.

Cand te compari cu alții: s-ar putea sa te trezesti având asteptari nerealiste, sa-ți asumi un rol nepotrivit, sa-i dezamagesti pe alții si poate sa cazi in mândrie sau descurajare. 

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

Vasile Al. Taloș: Divorț - Recăsătorie - Singuratate (23 noiembrie 2014)

Peter Costea: Sprijiniţi creştinii care candidează la funcţii publice!

Primarul creştin al Jakartei: Jakarta e capitala celui mai numeros stat musulman din lume, Indonezia. În alegerile pentru primar (guvernator) al oraşului care au avut loc luna trecută, a câştigat un creştin chinez, fiul unui miner chinez care a emigrat în Indonezia. 

Lecţia pentru creştini este: candidaţi la funcţii publice, sprijiniţi creştinii care candidează la funcţii publice, şi lăsaţi ca lumina voastră să strălucească în întuneric: www.nytimes.com
Peter Costea

Sebastian Văduva la Biserica Penticostală Speranţa Oradea


♫ Concert de colinde Corul Studenţilor Creştini Evanghelici din Timişoara

Sursa: AICI

Noutate editorială: "O femeie înţeleaptă spunea odată..." - de Shirley Rose


Confruntarile, visele, sperantele si victoriile pe care le-au experimentat femeile din Biblie sunt relevante si astazi?

Descopera cat de multe lucruri ai in comun cu femeile obisnuite pe care Dumnezeu le-a chemat la scopuri extraordinare! Invata pas cu pas cum sa te asemeni tot mai mult cu femeile intelepte ale Bibliei!

Pret: 15 lei / comenzi@alfaomega.tv / Tel: 0256 284912 / www.alfaomega.tv

Concert Not an Idol la Biserica Râul Trezirii Arad

NOT AN IDOL

NewsNet Creştin: 1 111 111 vizualizări la 1.12.2014

Aniversare 17 ani "Porțile Raiului și Flăcările Iadului" la Biserica Tabor Oradea


Summitul Global de Conducere la Timişoara

BIG Impact
Centrul Creștin „Aletheia”, b-dul Dr. Iosif Bulbuca, nr. 15
Contact local: Radu Druța, tel: 0751304400, email: timisoara@glsromania.ro

Cursul Kairos la Biserica Penticostală Elim Lisabona, Portugalia


Misiunea Speranţa: Campania "Trăieşte Crăciunul Altfel!"


”Drept răspuns, Împăratul le va zice: ”Adevărat vă spun că, ori de câte ori ați făcut aceste lucruri unuia din acești foarte neînsemnați frați ai Mei, Mie Mi le-ați făcut” Matei 25:40

Modalități de donație:

Online pe www.speranta.ro
*PayPal
*E-payment

Prin transfer bancar:

ASOCIAŢIA MISIUNEA SPERANŢA
Str. Tractoriştilor, nr. 11
Cluj Napoca, 400401, România

RON: RO02 RNCB 0106 0266 0585 0001
EUR: RO45 RNCB 0106 0266 0585 0003
USD: RO88 RNCB 0106 0266 0585 0005 
GBP: RO82 RNCB 0106 0266 0585 0016
AUD: RO66 RNCB 0106 0266 0585 0013 
CAD: RO39 RNCB 0106 0266 0585 0014 

Banca Comerciala Romana
Swift Code: RNCB ROBU

Pentru detalii suplimentare și alte informații:
donatii@speranta.ro
Tel. 0264-417401, 0724-773737

Poze de la Evenimentul anului BBSO 2014

Click pe imagine!

✡ Poza și gândul zilei

A deschis stânca, şi au curs ape, care s-au vărsat ca un râu în locurile uscate. Căci Şi-a adus aminte de cuvântul Lui cel sfânt şi de robul Său Avraam. A scos pe poporul Său cu veselie, pe aleşii Săi în mijlocul strigătelor de bucurie. Le-a dat pământurile neamurilor, şi au pus stăpânire pe rodul muncii popoarelor, ca să păzească poruncile Lui şi să ţină legile Lui. Lăudaţi pe Domnul! (Psalmii 105:41-45)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!