După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 7 noiembrie 2014

Lansarea cărții "Rugăciunea lui Isus" de Ghiță Mocan la Biserica Poarta Cerului Timișoara

Sâmbătă - 08.11.2014, ora 18:00, vă invităm la tineret! 

Pastorul Ghiță Mocan lansează cartea "Rugăciunea Lui Isus".
Dintre invitații speciali: Sami Tuțac, Ticu Leontescu, Cristina Olariu. 

Vă aşteptăm!     Transmisie LIVE:
-------------------------

† Noua conducere a Cultului Penticostal din România


Sursa: AICI

Editorial: Vladimir Pustan - După cafeaua de dimineață

România are cele mai multe mănăstiri pe cap de locuitor din Europa. Bucureștiul e una din capitalele cu cele mai multe biserici din lume, aproximativ 200… Iar numărul lor crește de la o zi la alta…
Avem atâtea lucruri de făcut și atât de puține de cunoscut… Dacă biserica ar fi o oglindă a sufletului, am reuși ce numai cei de la Oracolul din Delphi reușeau. Să se cunoască pe ei însuși.
Dar biserica nu-i o oglindă. Dacă este, atunci e una deformată.
Analfabetismul biblic la români e o boală veche de 1000 de ani, boală cu care ne-am obișnuit ca și cu reumatismul. Se vindecă prin moarte. Am ajuns la concluzia că spaima de Scriptură ni se trage de la posibilitatea autocunoașterii. Dacă nu știi unde ești, nu simți nevoia să mergi mai departe. Poate că dincolo de nisipuri nu e nicio țară a făgăduinței. Mirosul de citostatice e confundat cu cel de tămâie iar asta ne face pesimiști.
Câtă vreme știm mai multe despre Maica Paraschiva decât despre Hristos, înseamnă că nu avem nevoie nici de profeți. Și nici ei nu ne fac mai buni. Mahomed a venit ca profet într-un trib minuscul de păstori ce azi sunt spaima lumii.
Nu ne rămâne decât să trăim prezentul cu aceeași tragere de inimă cu care așteptăm viitorul. Ni se vor tăia pensiile, majoretele lui Mazăre vor ajunge în șomaj, Ardealul va fi cedat ungurilor, pâinea se va scumpi cât un Coco Chanel nr. 5.
Am băut de dimineață cafea cu un tip ce mi-a spus să nu uit că mâine e sărbătoarea sfinților arhangheli Mihail și Gavril. L-am întrebat cine au fost. Mi-a spus că doi oameni buni. Ca Lolek și Bolek. Ca Stan și Bran.
Afară e un noiembrie frumos…

Sărbătoarea Roadelor la Biserica Baptistă ELIM Ploiești

UPDATE: Invitați la acest eveniment: 
Pastor Ion Vasile & Grup de tineri de la Biserica Maranata Câmpina!

✡ Noul sit arheologic din Ierusalim - Ruinele Primului Templu


Iosif Ţon: Bunătate, Adevăr și Dreptate (17)

Capitolul 4.10: David și laudele Domnului

Așa cum am mai semnalat, în limba ebraică există două cuvinte pentru ”bun” și ”bunătate”. Primul, cel cu înțeles foarte general, este tob (sau tov). Tob înseamnă ”bun”, dar înseamnă și ”plăcut”, ”atractiv”, ”frumos”, ceva ce dă plăcere” sau ”fericire.”

Când este vorba de cineva care a făcut ceva fărădelege, cineva care nu mai merită nimic bun, atunci Dumnezeu îi acordă o bunătate extra-ordinară, o bunătate generoasă, denumită în evreiește prin cuvântul hesed.  Refrenul repetat foarte des de David este că ”Dumnezeu este tov, și hesedulLui durează pentru totdeauna”.

Să ne uităm acum la o înzestrare umană specială și anume la capacitatea omului de a ”vedea”, de a ”admira”, sau de a ”gusta” frumusețea. Să începem cu frumusețea naturii. Poate ne va surprinde să aflăm că până aproape de epoca modernă oamenii din Europa nu erau preocupați de frumusețile din natură. Abia pe la sfârșitul secolului al 18-lea a apărut mișcarea romantică în cadrul  căreia se lăuda pitorescul naturii nepoluate de om și se celebra sublimul naturii sălbatice; atunci au început orășenii să  facă excursii în natură, în special în munți, și să admire frumusețile creației divine.

Când eram copil, la țară, la poalele Munților Apuseni, îmi aduc aminte că veneau tineri de la oraș în excursie și admirau frumusețile dimprejurul nostru. Țăranii mei erau uimiți de interesul acestor tineri orășeni pentru  dealurile și munții noștri. Îmi amintesc că ei ziceau: ”Ce văd orășenii ăștia în coastele și-n pietrele acestea?”

Abia când am ajuns la oraș și am început să studiez literatura la Cluj, am început să înțeleg și eu ideea frumuseții naturii și când m-am dus în vacanță acasă, am început să gust frumusețea naturii în mijlocul căreia crescusem! Atunci mi-am dat seama că îți trebuie educație ca să apreciezi frumosul din natură!

Pastor Daniel Chiș la Biserica Maranata Timișoara


Alfa Omega TV: Interviu cu pastorul Vasilică Croitor


Vezi și pagina 

Seri de evanghelizare la Biserica Maranata Hunedoara

BCB "Maranata" Hunedoara

Florin Ianovici - A fi una sau compatibil? (4 Octombrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

Întâlnirea tinerilor la Biserica Betel Timișoara

Forța obiceiului ne poate împinge cu ușurință spre succes sau eșec. Cu cât facem ceva mai des, cu atât mai mult tindem să facem acel lucru din nou. Obiceiul poate fi cel mai mare ajutor al nostru sau cea mai grea povară. Am învățat la școală despre multe legi. Există o lege foarte importantă pe care o învățăm din Biblie: Legea secerișului (Galateni 6:7) – Culegi ceea ce plantezi! Nu planta nimic din ceea ce n-ai vrea să recoltezi. Vrei să afli cum este posibil?  Vino marți 11 noiembrie la Betel…de la ora 19.00.  Vorbitor: Samy Tuțac

Seri de evanghelizare la Biserica Baptistă Betel Mediaş


✔ Botez la Biserica Sfânta Treime Bacău


✡ Poza și gândul zilei

Să iubeşti, dar, pe Domnul Dumnezeul tău şi să păzeşti întotdeauna învăţăturile Lui, legile Lui, rânduielile Lui şi poruncile Lui. (Deuteronom 11:1)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!