După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 16 octombrie 2014

☉ Conferința Națională a Femeilor cu Rodica Volintiru la Biserica Betel Coslada, Spania



♫ Corul Primei Biserici Baptiste din Richmond, Virginia vine în România

Sambata seara, 18 Oct. 2014, va sosi in Romania corul Primei Biserici Baptiste din Richmond, Virginia. Turneul corului este unul din primele evenimente organizate de catre Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania in colaborare cu Conventia Baptista din Virginia.
Uniunea Baptista din Romania a inceput anul acesta un parteneriat cu baptistii din Virginia sub motto-ul : “Impreuna pentru ceilalti”. Programul corului este urmatorul :
Duminica, 19 octombrie,ora 10:00,  la Biserica Baptista “Betel” Timisoara , iar de la ora 17:00 la Biserica Baptista “Harul” din Lugoj.
Luni, 20 octombrie, ora 11:00, la  Centrul de Reeducare al Minorilor din  Buzias, de la  ora 14:00 la  Centrul de Plasament Recas, iar de la ora 18:00 la Casa de Cultura din Sannicolau Mare.
Marti, 21 octombrie, ora 10:00, la  Scoala Crestina “Harul” Lugoj, iar de la ora 18:00 la Biserica Baptista din Coronini, jud Caras Severin.
Miercuri, 22 octombrie, ora 09:30 la  Liceul Teologic Baptist Timisoara , ora 12:00 la  Liceul Teologic Baptist  “Alexa Popovici”  Arad, iar de la ora 18:00 la Biserica Baptista Sega Arad .
Joi, 23 octombrie ora 10:00 la  Scoala Generala din Maguri , iar de la ora 18:00 la Biserica Baptista nr. 1 Resita.
Corul va fi insotit de dirijorul dr. Philip Mitchell si de pastorul Steve Booth , iar din partea Uniunii Baptiste de secretarul general, pastorul dr.  Ionel Tutac.
Prima Biserica Baptista din Richmond a luat fiinta in anul 1780 si este una din cele mai renumite biserici crestine din Virginia. A fost prima biserica din acest stat care a organizat Societatea Femeilor , Scoala Duminicala pentru Copii si prima care a trimis misionari in Africa.  Timp de mai  multi ani Bordul de Misiune Externa al Conventiei Baptiste de Sud a avut sediul in cladirea acestei biserici.
Dupa terminarea turneului din Vestul tarii, corul va merge la Bucuresti.
Sursa: AICI

☪ Preot islamic la Biserica Golgota Arad

Biserica Golgota Arad

Întâlnire pentru cuplurile căsătorite la Centrul Creștin Caleb Cluj-Napoca

Centrul Crestin Caleb

Vasile Micula la Clubul Familiilor de la Biserica Agape Timișoara

Biserica Agape Timisoara(CCT)

✔ Botez și evanghelizare la Biserica Baptistă Golgota Târgoviște

Sursa: AICI

✔ Botez la Biserica Baptistă Cermei, județul Arad


✞ Ucraina: Protestanţii, persecutaţi de Biserica Ortodoxă Rusă


Biserica Baptistă Betleem Suceava: Sărbătoarea Roadelor la Voroneț

Sursa: AICI

Pastorul Aloysious Kiiza din Uganda în județul Suceava

În Kabale, Uganda, o echipă de români a deschis staţia de radio Hope, prin care africanii aud Cuvântul lui Dumnezeu. Pentru aceasta însă, pastorul Aloysious Kiiza din Kabale a mijlocit ani în şir. Pentru că Suceava se numără printre zonele care au contribuit la punerea bazelor acestui post de radio din Africia, pastorul Kiiza împreună cu Pavel Duma, fondatorul Misiunii Speranţă pentru Africa şi Gabi şi Ramona Condor vizitează bisericile din zonă în perioada 16-23 octombrie 2014, dupa urmatorul program:
Sursa: AICI

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India


Dragii noştri,

   Vă salutăm cu pacea Domnului nostru! Vă mulţumim din inimă tuturor pentru susţinerea în rugăciune şi nu numai.
  Prin harul Domnului am reuşit să mergem în Darjeeling, să depunem documentele pentru o nouă viză şi, deşi nu a fost uşor, Domnul ne-a păzit şi ne-a ajutat! În special îi mulţumim Domnului pentru un domn de acolo, care este foarte înţelegător şi care ne-a spus să nu ne îngrijorăm acum de viză, ci să ne concentrăm pe pasul important care ne stă înainte şi anume primirea copilaşului nostru!
     Vă rugăm să vă rugaţi să putem obţine această nouă viză fără probleme, în special pentru că zilele trecute a venit la noi un domn de la poliţie (un fel de securist, cum erau mai demult la noi). El ne-a pus multe întrebări şi a întrebat şi prin sat mai mulţi oameni despre noi, dintre care o persoană i-a spus că eu sunt misionară. Rugaţi-vă ca aceste lucruri să nu împiedice procesul de primire a vizei. Noi încredinţăm în mâna Domnului toate aceste lucruri şi ne încredem în El!
   De asemenea, continuaţi să vă rugaţi pentru sănătatea mea şi a copilaşului şi să mă ajute Domnul să am o naştere normală şi copilaşul să fie sănătos, prin harul Domnului.
   Vă mulţumim şi ne rugăm ca Domnul să vă binecuvinteze pe fiecare în parte!
Cu dragoste în Domnul,
Gabi şi Raja Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.

Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

✡ Poza și gândul zilei

Doamne, ascultă-mi glasul! Să ia aminte urechile Tale la glasul cererilor mele! Dacă ai păstra, Doamne, aducerea aminte a nelegiuirilor, cine ar putea sta în picioare, Doamne? Dar la Tine este iertare, ca să fii de temut. Eu nădăjduiesc în Domnul, sufletul meu nădăjduieşte, şi aştept făgăduinţa Lui. Sufletul meu aşteaptă pe Domnul mai mult decât aşteaptă străjerii dimineaţa, da, mai mult decât aşteaptă străjerii dimineaţa. Israele, pune-ţi nădejdea în Domnul, căci la Domnul este îndurarea şi la El este belşug de răscumpărare! El va răscumpăra pe Israel din toate nelegiuirile lui. (Psalmii 130)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!