După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 16 octombrie 2014

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India


Dragii noştri,

   Vă salutăm cu pacea Domnului nostru! Vă mulţumim din inimă tuturor pentru susţinerea în rugăciune şi nu numai.
  Prin harul Domnului am reuşit să mergem în Darjeeling, să depunem documentele pentru o nouă viză şi, deşi nu a fost uşor, Domnul ne-a păzit şi ne-a ajutat! În special îi mulţumim Domnului pentru un domn de acolo, care este foarte înţelegător şi care ne-a spus să nu ne îngrijorăm acum de viză, ci să ne concentrăm pe pasul important care ne stă înainte şi anume primirea copilaşului nostru!
     Vă rugăm să vă rugaţi să putem obţine această nouă viză fără probleme, în special pentru că zilele trecute a venit la noi un domn de la poliţie (un fel de securist, cum erau mai demult la noi). El ne-a pus multe întrebări şi a întrebat şi prin sat mai mulţi oameni despre noi, dintre care o persoană i-a spus că eu sunt misionară. Rugaţi-vă ca aceste lucruri să nu împiedice procesul de primire a vizei. Noi încredinţăm în mâna Domnului toate aceste lucruri şi ne încredem în El!
   De asemenea, continuaţi să vă rugaţi pentru sănătatea mea şi a copilaşului şi să mă ajute Domnul să am o naştere normală şi copilaşul să fie sănătos, prin harul Domnului.
   Vă mulţumim şi ne rugăm ca Domnul să vă binecuvinteze pe fiecare în parte!
Cu dragoste în Domnul,
Gabi şi Raja Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.

Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.