După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 16 aprilie 2014

Concert Coral de Paşte la Hollywood, Florida


Evanghelizare la Biserica Golgota Târgovişte


Adi Gliga la Fălticeni, județul Suceava


Pastor Irinel Cazacu: „Cred că Biserica Elim va deveni neîncăpătoare...” – interviu

NewsNet Creştin: Domnule pastor Irinel Cazacu, aţi inaugurat de curând Biserica Baptistă Elim în oraşul Ploieşti,  amplasată în cartierul Vest al oraşului. Spuneţi-ne, de ce o nouă biserică baptistă şi de ce în această zonă de vest a oraşului Ploieşti?

Pastor Irinel Cazacu: După părerea mea, cred că la dimensiunile oraşului nostru este nevoie nu doar de o nouă biserică baptistă, ci de mai multe evanghelice, câte una în fiecare cartier al Ploieştiului pentru ca mărturia Evangheliei să fie depusă în mijlocul oamenilor, prin slujirea comunităţilor locale.
 Permiteţi-mi  să vă dau cel puţin trei răspunsuri la această întrebare:
       a. Mandatul Domnului Isus, lăsat ca un testament pentru ucenici ca o chemare, dar şi ca o trimitere este în Matei 28:18-20. Unii numesc acest mandat ca fiind Marea trimitere a tuturor urmaşilor Domnului Isus cu valoare imperativă. Marea trimitere nu este una opţională, de aceea cred că fiecare credincios nou testamental ar trebui să privească misiunea ca fiind izvorâtă din inima lui Dumnezeu, având ca obiectiv câştigarea oamenilor pentru Împărăţia lui Dumnezeu.
       b. Apoi, noi, baptiştii, avem un dicton provenit de la unul dintre oamenii reprezentativi ai mişcării baptiste, misionarul german Gerhard Onken: fiecare baptist un misionar. De aceea noi credem că misiunea este o chemare de la care nu trebuie să facem niciun fel de rabat.
       c. Nu în ultimul rând, a fost şi o chestiune de oportunitate. Am constatat că în zona de Vest a oraşului şi, de fapt, în toata zona de la Vest până la Nord noi avem foarte mulţi credincioşi care trebuie să traverseze oraşul, să parcurgă câţiva km buni pe jos în fiecare duminică pentru slujbele de dimineaţă şi de după masă şi să cheltuie sume semnificative pentru transport.
Acestea au fost câteva din motivaţiile care ne-au determinat pe noi, cei care slujim Biserica Baptistă Emanuel, să stăm la modul cel mai serios înaintea Domnului şi la dispoziţia Domnului pentru deschiderea unei noi biserici.

NewsNet Creştin: Aşa cum ştiţi, România trece de caţiva ani buni printr-o criză majoră, multe construcţii au fost sistate, multe proiecte abandonate definitiv sau poate amânate pentru vremuri mai bune. Aţi iniţiat şi realizat proiectul acestei noi biserici exact în această perioadă de timp; n-aţi avut temeri că nu veţi avea resurse suficiente, că nu veţi duce la bun sfârşit construcţia acestei biserici?

Pastor Irinel Cazacu: Tocmai în acest context, surprins foarte bine şi foarte obiectiv de dumneavoastră, se poate vedea în mod desluşit providenţa lui Dumnezeu.
Nu vreau să spun că nu am experimentat de multe ori pe parcursul derulării acestui proiect temeri, frustrări şi chiar dezamăgiri, dar vreau să subliniez încă o dată purtarea de grijă a lui Dumnezeu şi minunile de care ne-a făcut Dumnezeu parte în această perioadă şi nu aş vrea ca dezamăgirile sau frustrările mele să umbrească în vreun fel providenţa lui Dumnezeu pentru că, realmente, am experimentat călăuzirea şi binecuvântarea Domnului pe tot parcursul derulării acestui proiect, care, pentru cei care nu ştiu, a durat în jur de 10 ani, şi vreau să mă explic. Proiectul propriu zis de construcţie a durat 4 ani, numai că obţinerea Autorizaţiei de construcţie a durat în jur de 6 ani, apropos de dezamăgiri şi frustrări.

NewsNet Creştin: În condiţiile în care foarte multe biserici evanghelice, cel puţin în această parte a ţării, din varii motive, se “subţiază” în ceea ce priveşte numărul de membrii,  iar altele chiar se închid, nu vă este teamă că acest proiect pentru o nouă biserică s-ar putea să nu fie realizat din acest punct de vedere? Nu vă încearcă nicio emoţie la gândul că poate este o construcţie prea mare faţă de numărul oamenilor care se vor decide să devină membrii la Biserica Elim?

Alin şi Florina Jivan la Biserica Izvorul Vieţii Reşiţa


Deschiderea Bisericii Baptiste Golgota din Leverkusen, Germania

Sărbătoarea Intrării Domnului Isus în Ierusalim a fost prilej de mare bucurie în Leverkusen, Germania, unde s-a deschis  Biserica Baptista Romana "Golgota". 

Programul a fost condus de responsabilul bisericii, Lucian Anca, iar mesajul biblic a fost rostit de pastorul Nelu Ardelean. 

Dumnezeu sa binecuvânteze lucrarea Sa intre romanii din Germania!

✡ Poza și gândul zilei

Când a fost chinuit şi asuprit, n-a deschis gura deloc, ca un miel pe care-l duci la măcelărie şi ca o oaie mută înaintea celor ce o tund: n-a deschis gura. (Isaia 53:7)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Florin Ianovici și Grupul Vocea Evangheliei la Biserica Elim Ploiești



Miercuri, 16 aprilie 2014, ora 19.00

Concerte de Paște la Biserica Creștină după Evanghelie Agape Ploiești

Seri de evanghelizare la Biserica Shalom Oradea


In perioada 16 - 20 aprilie, va invitam la Biserica Shalom Oradea, la servicii speciale de evanghelizare, cu ocazia sarbatorii mortii si invierii Domnului Cristos. 

Biserica este situata pe str. Timisoarei nr. 22/a Oradea iar programele de intalnire vor fi de miercuri pana sambata de la ora 19 si duminica de la ora 18. 

Vor fi prezenti: Stefan Ilutan, Ghita Mocan, un grup de tineri, o formatie de fanfara, familia Boila si grupul Toflea. 

Sambata si duminica va fi prezentata dramatizarea PORTILE RAIULUI SI FLACARILE IADULUI. Va asteptam cu toata dragostea.

pastor CURPAS NICUSOR TEOFIL