După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 ianuarie 2014

Conferinţa Creştină Internaţională "Puterea de a fi altfel" la Timişoara

A fost lansat site-ul Conferintei Crestine Internationale "Puterea de a fi altfel" care va avea loc anul acesta la Timisoara. Va invitam sa vizitati site-ul si sa-l recomandati prietenilor dvs.: http://www.pfa.uvt.ro

Seară de tineret cu Fraţii de la Toflea, Vasile Oprea şi Isaura Dincă la Bucureşti


Ziua 2- mă rog pentru pastor!

 "Ne pocăim pentru că nu v-am onorat și nu v-am dat respectul meritat. Vă mulțumim pentru că luptați onorabil și plătiți prețul dureros ca Trupul să fie sănătos în întregime. Vă onorăm pentru că ați răspuns mereu la telefonul nostru. Te rugăm, Tată, ca tu să îi inalți, să le binecuvântezi familiile pană la al zecelea neam. Nu le ține în seamă caderile, din contră, înalță-i. Dă-le viziune și ajutoare suficiente pentru ca Împărația să fie lărgită și Cerul să fie aglomerat. Vă iubim și vă prețuim! Iertați-ne pentru durerile pe care vi le provocăm... Amin"

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Schismă în biserica ateistă

Cu doar două luni în urmă unii se îngrozeau la gândul că biserica ateistă Adunarea de Duminică se pregătea să devină franșiză, lansând mega-biserici de la New York, la Dublin și Melbourne. Însă, pe cât de populară a fost ideea, pe atât de mare a fost eșecul la prima deschidere, de la New York.

Atunci când ambițioasa biserică de la Londra a căpătat aripi, datorită numărului mare de participanți și a anunțat planul de a deschide „sucursale" în toată lumea, ideea a fost întâmpinată cu scepticism. Asta datorită faptului că strategia celor doi fondatori, Sanderson Jones și Pippa Evans, este foarte blândă și face notă discordantă față de abordarea ateilor „hard-core". Nu fac „evanghelizare" printre credincioși, nu vorbesc împotriva teiștilor de vază și nu țipă în gura mare că doar oamenii nebuni cred în ceva ce nu există. Modelul lor este rudă directă cu umanismul sau agnosticismul și nu este deloc apreciat de către ateii de „rasă pură".

„Strategia de a-ți crea o firmă centrată pe ceva în care nu crezi mi se pare o jignire a inteligenței. În mod cert nu este bine să însușești ateismului aceste ritualuri spirituale, limbaj și imagistică de biserică", declara atunci ateul Michael Luciano. Remarca sa a dat voce nedumeririi multor atei cu privire la ce înseamnă mai exact această organizație. Această nedumerire a fost exprimată și în cadrul întâlnirii de la New York, iar finalul a fost unul nefericit pentru Adunarea de Duminică. O parte dintre membrii de la New York au anunțat că se despart de grup pentru a forma ceea ce se va chema „Godless Revival" sau „Redeșteptare fără Dumnezeu".
Continuarea AICI

Scrisoare misionară: Gabi Ţepeş, India


Dragii noştri parteneri în rugăciune,

Vă mulţumim în Numele Domnului nostru drag pentru toate rugăciunile ce le înălţaţi pentu noi!
La acest început de an ne bucurăm să ştim că nu suntem singuri pe câmpul de misiune, ci avem în spate un grup de luptători în rugăciune!
Chiar dacă încă nu ştim ce vă aduce acest nou an, ne încredinţăm pe deplin în mâna Tatălui nostru credincios şi suntem la dispoziţia Lui!
Deocamdată rămânem în Gorubathan până va sosi viza mult aşteptată şi ne bucurăm că Îl putem sluji pe Domnul alături de fraţii şi surorile din biserica de aici.
Cu ajutorul Domnului dorim să organizăm un program de evanghelizare pe data de 14 ianuarie la care invităm toţi oamenii din sat şi ne rugăm ca Duhul Sfânt să lucreze şi să aducă roadă pentru slava Domnului! Vă rugăm să vă rugaţi împreună cu noi ca acest program să fie atins de Duhul Sfânt şi prezenţa Lui să fie simţită într-un mod cu totul special de oamenii care vor participa şi astfel să fie cercetaţi şi să alerge la Singurul Dumnezeu adevărat care îi aşteaptă cu braţele deschise.
Domnul să vă binecuvînteze pe fiecare în parte din belşugul harului Său!
Cu dragoste în Domnul, Gabriela şi Raja Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: 
gabi7us@yahoo.com

Interviu cu Peter Costea, candidat independent la alegerile europarlamentare 2014

Este creștin evanghelic de origine română, care pe parcursul ultimilor ani a promovat activ, în calitatea sa de președinte a Alianței Familiilor din România, valorile familiei și vieții, libertatea de convingere și libertatea religioasă în cele mai înalte foruri internaționale și europene. Și pentru că-i pasă de viitorul țării în care s-a născut, dânsul a decis să candideze ca independent la alegerile europarlamentare care vor avea loc în mai 2014. Numele lui este Peter Costea. Are 57 de ani, locuiește în orașul Houston, statul Texas (SUA), unde practică avocatura de peste 23 de ani.
 Moldova Creștină a realizat un interviu exclusiv cu Peter Costea, pe care îl puteți citi integral mai jos.

Moldova Creștină: Domnule Peter Costea, la sfârșitul lunii noiembrie ați anunțat oficial intenția Dumneavoastră de a candida la alegerile europarlamentare 2014. Ce v-a făcut să luați această decizie și de ce ați hotărât să candidați ca independent și nu sub sigla unui partid totuși? 
Peter Costea: Am decis să candidez, pentru că aceasta am simțit de mai mult timp că trebuie să fac. De-a lungul anilor am acumulat foarte multă experiență, atât profesională cât și în susținerea la nivel de advocacy a valorilor creștine, ceea ce cred că mă califică să reprezint România în Parlamentul European. În același timp, am observat lipsa de competență la majoritatea europarlamentarilor care, în prezent, reprezintă România și, cel mai îngrijorător, modul greșit în care ei votează anumite rezoluții ori rapoarte în Parlamentul Europei. În opinia mea, le votează fără discernământ și în detrimentul valorilor. Unii vorbesc, fac afirmații ori se comportă dând impresia că le este rușine să fie români, ori chiar iau în derâdere valorile creștine și tradiționale ale poporului român. Uită că, de fapt, ei reprezintă, ori că ar trebui să reprezinte, România și valorile ei tradiționale. În consecință, mi s-a înfiripat în inimă dorința de a candida pentru a fi un europarlamentar diferit, cu o agendă valorică diferită față de cea promovată de majoritatea europarlamentarilor români actuali. Este o agendă pro-familie, pro-viață și pro-libertate religioasă.
Candidez, de asemenea, pentru că sunt o persoană altruistă. Încerc să pun interesele semenilor mei înaintea intereselor personale. Am învățat aceasta de la tatăl meu, care vreme de aproape 60 de ani a fost pastor și a slujit cu loialitate familiile din multele biserici pe care le-a păstorit. Interesele valorice ale familiilor României nu sunt primordiale pentru nici un europarlamentar al României. Eu, însă, de-a lungul anilor, mi-am pus experiența și expertiza profesională în slujba apărării valorilor familiilor din România și nu numai.Candidez ca independent, pentru că este opțiunea cea mai onestă, dar și cea mai dificilă. Ca independent pot purta un dialog direct, concret și neregizat cu familiile României privind lucrurile care le preocupă, îngrijorează ori interesează. Opțiunea independentă este, de asemenea, foarte sănătoasă pentru o democrație. La alegerile europarlamentare din 2009, chiar mai puțin de 30% din electoratul României s-a prezentat la vot. Motivul este că majoritatea covârșitoare a cetățenilor României nu se identifică cu nici un partid politic. Speranța și intenția mea este să captăm interesul, semnăturile și voturile multor cetățeni dintre cei 70% care nu votează la europarlamentare.
Continuare AICI

Luigi Miţoi: Mesaj biblic la căsătoria Ramonei Străteanu Bujdei

✡ Poza și gândul zilei

Să te binecuvânteze Domnul din Sion, să vezi fericirea Ierusalimului, în toate zilele vieţii tale, şi să vezi pe copiii copiilor tăi! Pacea să fie peste Israel! (Psalm 128:5-6)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.
Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru această naţiune pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...
Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.
Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!