După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 ianuarie 2014

Scrisoare misionară: Gabi Ţepeş, India


Dragii noştri parteneri în rugăciune,

Vă mulţumim în Numele Domnului nostru drag pentru toate rugăciunile ce le înălţaţi pentu noi!
La acest început de an ne bucurăm să ştim că nu suntem singuri pe câmpul de misiune, ci avem în spate un grup de luptători în rugăciune!
Chiar dacă încă nu ştim ce vă aduce acest nou an, ne încredinţăm pe deplin în mâna Tatălui nostru credincios şi suntem la dispoziţia Lui!
Deocamdată rămânem în Gorubathan până va sosi viza mult aşteptată şi ne bucurăm că Îl putem sluji pe Domnul alături de fraţii şi surorile din biserica de aici.
Cu ajutorul Domnului dorim să organizăm un program de evanghelizare pe data de 14 ianuarie la care invităm toţi oamenii din sat şi ne rugăm ca Duhul Sfânt să lucreze şi să aducă roadă pentru slava Domnului! Vă rugăm să vă rugaţi împreună cu noi ca acest program să fie atins de Duhul Sfânt şi prezenţa Lui să fie simţită într-un mod cu totul special de oamenii care vor participa şi astfel să fie cercetaţi şi să alerge la Singurul Dumnezeu adevărat care îi aşteaptă cu braţele deschise.
Domnul să vă binecuvînteze pe fiecare în parte din belşugul harului Său!
Cu dragoste în Domnul, Gabriela şi Raja Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: 
gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.