După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 ianuarie 2014

Schismă în biserica ateistă

Cu doar două luni în urmă unii se îngrozeau la gândul că biserica ateistă Adunarea de Duminică se pregătea să devină franșiză, lansând mega-biserici de la New York, la Dublin și Melbourne. Însă, pe cât de populară a fost ideea, pe atât de mare a fost eșecul la prima deschidere, de la New York.

Atunci când ambițioasa biserică de la Londra a căpătat aripi, datorită numărului mare de participanți și a anunțat planul de a deschide „sucursale" în toată lumea, ideea a fost întâmpinată cu scepticism. Asta datorită faptului că strategia celor doi fondatori, Sanderson Jones și Pippa Evans, este foarte blândă și face notă discordantă față de abordarea ateilor „hard-core". Nu fac „evanghelizare" printre credincioși, nu vorbesc împotriva teiștilor de vază și nu țipă în gura mare că doar oamenii nebuni cred în ceva ce nu există. Modelul lor este rudă directă cu umanismul sau agnosticismul și nu este deloc apreciat de către ateii de „rasă pură".

„Strategia de a-ți crea o firmă centrată pe ceva în care nu crezi mi se pare o jignire a inteligenței. În mod cert nu este bine să însușești ateismului aceste ritualuri spirituale, limbaj și imagistică de biserică", declara atunci ateul Michael Luciano. Remarca sa a dat voce nedumeririi multor atei cu privire la ce înseamnă mai exact această organizație. Această nedumerire a fost exprimată și în cadrul întâlnirii de la New York, iar finalul a fost unul nefericit pentru Adunarea de Duminică. O parte dintre membrii de la New York au anunțat că se despart de grup pentru a forma ceea ce se va chema „Godless Revival" sau „Redeșteptare fără Dumnezeu".
Continuarea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.