După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 noiembrie 2014

Peter Costea: Nădăjduim ca domnul Iohannis să promoveze o politică pro-valori şi pro-familie

Îl felicităm pe dl. Klaus Iohannis pentru încrederea pe care românii şi creştinii români de pretutindeni i-au acordat-o alegându-l ca preşedinte al României. 

Mulţumim lui Dumnezeu pentru că am trecut cu bine peste aceste alegeri. Avem însă obligaţia să ne rugăm pentru el şi pentru consilierii care vor fi în jurul lui. La asta ne îndeamnă Apostolul Pavel (1 Timotei 2:1-2). 

Nădăjduim că dl. Iohannis să promoveze, atât în România cât şi la nivel european şi internaţional, o politică pro-valori şi pro-familie. Sperăm ca el să afirme şi să promoveze în legislaţia României dreptul la viaţă al copiilor nenăscuţi, căsătoria creştină şi naturală, libertatea religioasă şi să fie un model de trăire creştină pentru toţi cetăţenii ţării.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.