După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 noiembrie 2014

Pastor Florin Cîmpean: Românii din America n-au putut vota din cauza condițiilor restrictive

Cei mai multi din America n-am putut vota din cauza conditiilor restrictive. De exemplu, la Chicago din 100 000 de romani au reusit sa voteze doar in jur de 3000. La ultimele alegeri am avut 6 sectii de votare (una inclusiv la biserica noastra), acum au fost doar 2. 
Multi au pasapoarte expirate si este absolut descurajator sa le innoiesti. Personal n-am putut sa votez din aceasta cauza, dar au votat nepotii din Romania, generatia tanara, cum n-au votat vreodata. Bravo lor!

La aceste alegeri nu a castigat neaparat Klaus Iohannis ci Romania, poporul roman si democratia. Prin aceste alegeri, romanii au spart tiparul balcanic predictibil. In primul rand, Romania, care este o tara majoritar ortodoxa, a ales un presedinte protestant - o nota de maturitate democratica. In al doilea rand, romanii au depasit bariere etnice si patriotarde uriase alegand un etnic german. In al treilea rand, romanii au ales seriozitatea si cumpatarea in locul balcanismului, papagalismului si smecherismului.
Romania a votat matur!
In Romania a castigat Democratia!
Doamne binecuvinteaza Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.