După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

✡ Întoarcerea seminţiei pierdute Bnei Menashe, o profeţie împlinită



  • În această săptămână, încă 50 de persoane din seminția Bnei Menashe au ajuns din India în Israel pentru a se stabili aici. Va urma un reportaj de anul trecut, când alți membri din această seminție au ajuns în Israel. 
  • După cum ni s-a spus, întoarcerea seminției Bnei Menashe are loc de mai bine de 2 000 de ani. Întoarcerea lor a stârnit lacrimi și bucurie. 
  • ''Simt că am ajuns acasă'', a afirmat o tânără. 
  • ''Sunt foarte încântat și copleșit. E greu de explicat în cuvinte ceea ce simt. Îmi vine să plâng'', a afirmat un tânăr.
  • Acest grup a fost primul grup care începe mult așteptata migrare. Aproximativ 2 000 de descendenți ai lui Manase locuiesc în Israel, dar în urmă cu 5 ani, guvernul a oprit întoarcerea lor. Potrivit unei decizii recente, guvernul permite tuturor descendenților, în jur de 7 000, să se întoarcă în Israel. 
  • ''Cele 10 seminții se poate să fi fost uitate de noi multe decenii la rând, însă identitatea lor nu s-a pierdut'', a afirmat Michael Freund. 
  • Michael Freund lucrează pentru organizația Shavai Israel și de ani de zile ajută la împlinirea acestor evenimente. El crede că întoarcerea acestei seminții împlinește profețiile biblice. 
  • ''Profetul Isaia spunea: 'Nu te teme căci Eu sunt cu tine', zice Domnul. Eu voi aduce înapoi neamul tău de la răsărit.' Aceștia sunt neamul lui Israel. Este ca și cum titlul știrilor de astăzi a fost scris de însuși profetul Isaia în urmă cu 2 500-2 600 de ani'', a afirmat Michael Freund.
  • Imperiul Asirian a exilat seminția lui Manase în urmă cu aproape 3 000 de ani. Deși s-au stabilit în nord-estul Indiei, descendenții și-au păstrat rădăcinile evreiești timp de peste 2 000 de ani. Câteva organizații creștine i-au ajutat să se întoarcă acasă. 
  • ''De fapt, profetul evreu spunea că, în zilele de pe urmă, când Dumnezeu va strânge poporul evreu de la toate marginile pământului, evreii vor fi ajutați de neamuri. Le mulțumesc pe această cale neamurilor. Dumnezeu Însuși ne îndeamnă să ne implicăm în alia'', a afirmat David Parsons.
  • Este minunat să vedem seminția Bnei Menashe întorcându-se acasă și profeția biblică împlinindu-se chiar în fața ochilor noștri. 
  • Stire difuzata in Jerusalem Dateline 53 - noiembrie 2014 - ultimele stiri despre Israel: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.