După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 octombrie 2014

Seri de tineret la Biserica Casa Tatălui Londra

Din data de 11.10.2014, tinerii bisericii: “Casa Tatalui” deschid serile de tineret, in fiecare zi de sambata de la orele 18:30.
Scopul nostru este de a ne cunoaste mai bine cu totii, si sa avem un timp de partasie in prezenta lui Dumnezeu.
Sunteti invitati cu drag, toti cei care doresc sa ni se alature. Vom avea ocazia sa legam prietenii, sa ne impartasim experientele cu Domnul si sa ne sustinem in rugaciune unii pe altii.
Asadar, asteptam cu nerabdare ziua de sambata, unde vom avea si invitati speciali care vor marturisi minuni mari, cum Dumnezeu a lucrat in viata lor! Va asteptam la orele 18:30, sa gustati din binecuvantarile Lui Dumnezeu: Mancare si Racoritoare, Cantari, Marturi, Jocuri crestine, Rugaciuni, Excursii, Evanghelizari, si multe alte surprize pe care Dumnezeu le-a pregatit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.