După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 octombrie 2014

Pastor Laurenţiu Balcan: Scrisoare către viitorul preşedinte al Cultului Penticostal

Frate,
Nu ma adresez dumneavoastra cu apelativul de ‘’presedinte’’ si m-as bucura ca functia pe care o veti ocupa temporar sa nu va faca sa uitati ca sunteti doar unul dintre frati. Daca va considerati cumva mai marele nostru – risc cu care va veti confrunta, inevitabil, pentru ca diavolul va incerca sa va convinga ca sunteti mai marele Bisericii Penticostale – atunci aduceti-va aminte ca Domnul Isus Hristos va cere sa fiti cel mai umil dintre slujitori.
Nu stiu de ce v-au votat fratii pastori si delegati din Cultul Penticostal si nici nu prea ma intereseaza, dar trebuie sa stiti ca mandatul dumneavoastra este unul istoric. Aveti sansa sa faceti cu adevarat ceva remarcabil, care sa duca la reformarea Cultului Penticostal sau veti intra in istorie ca presedintele care a ingropat Cultul Penticostal din Romania.
Sunt 90 de ani de la infiintarea primei biserici penticostale in Romania, iar lucrul acesta nu reprezinta doar o mandrie institutionala, cat mai ales un semnal de alarma. Sunteti presedintele celei de a treia si a patra generatie de penticostali. Istoria noastra a fost mai mult decat tumultoasa si, in ciuda discursurilor triumfaliste, suntem obligati sa ne asumam esecurile. Da, Dumnezeu ne-a ajutat pana aici, dar de ce sa nu invatam din greselile noastre, sa ne pocaim de ele si sa punem vin nou in burdufuri noi, asa cum ne-a invatat Mantuitorul ?
Continuarea: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.