După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 octombrie 2014

Aniversare 40 de ani şi Ziua Mulţumirii la Biserica Baptistă Betel Grădiște - Arad


Au trecut 40 de ani de cand in cartierul Gradiste din Arad,  frati de-ai nostri, baptisti  au pus piatra de temelia a unui loc de inchinare pt adunarea credinciosilor baptisti din cartierul Gradiste din Arad - Biserica Betel.

Pastorul adunarii a fost numit atunci fr. Zaharia Ioan.

Tot dansul conduce si acum adunarea baptista locala, dar acum, cu 40 de ani mai in varsta si avand partener in lucrare chiar pe unul din fii sai - Cristi Zaharia.
Au fost evocate amintiri - activitati, misiuni , frati care nu mai sunt si o multime de alte evenimente sau stari din decursul celor 40 de ani.
La serviciul divin de inchinare a participat si Fr. Romica Iuga, presedintele comunitatii baptiste de Arad.
Tot dansul a fost cel care a avut si predica din Cuvantul Domnului.
Un lucru care mi-a retinut atentia si il apreciez este semnalul de alarma tras de fr. Romica referitor la misiunea adunarii locale de face mai mult decat de a intretine o cladire fie ea chiar si biserica.

Printre altele pt a se lamuri fiecare biserica cu actiunile sale , Fr. Romica a trimis la bugetul bisericii care spunea dansul, ca este oglinda actiunilor bisericii, registrul care da de gol si lamureste care sunt preocuparile primordiale ale bisericii - reparatiile si intretinerea cladirii sau misiunea si ajutorarea saracilor si a bolnavilor bisericii.

Geneza 35:7  A zidit acolo un altar si a numit locul acela: „El-Betel” (Dumnezeul Betelului), cãci acolo i se descoperise Dumnezeu pe când fugea de fratele sãu.

Geneza 35:13  Dumnezeu S-a înãltat de la el, în locul unde îi vorbise.
14  Si Iacov a ridicat un stâlp de aducere aminte în locul unde îi vorbise Dumnezeu, un stâlp din piatrã pe care a adus o jertfã de bãuturã si a turnat untdelemn.
15  Iacov a numit locul unde îi vorbise Dumnezeu, Betel.

*****
Duminica, 5 Octombrie 2014, la Biserica Baptista Betel Arad Gradiste, la serviciul de inchinare de dupa masa a fost sarbatoarea - Ziua Multumirii 
Cu aceasta ocazie au cantat sau au luat cuvantul mai multi frati, surori, tinere etc. printre care fr. Eugen Talpes, fr. Doru Brancovan si surorile Ladar  si nurorile fr. Zaharia etc.
Cuvantul D-lui a fost predicat de Fr. Tocoian Daniel.

Sursa: www.bisericiarad.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.