După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 17 octombrie 2014

Liderii creștini evanghelici din Republica Moldova s-au unit în rugăciune pentru țară

Peste 50 de lideri creștini evanghelici din Republica Moldova au participat marți, 14 octombrie 2014, la un dineu cu rugăciune. 
Scopul întrunii a fost rugăciunea pentru țară, iar ca motto am ales două texte din Sfânta Scriptură: “Cetatea se înalță prin binecuvântarea oamenilor fără prihană, dar este surpată prin gura celor răi”; (Proverbe 11:11) Urmăriți binele cetății… și rugați-vă Domnului pentru ea, pentru că fericirea voastră atârnă de fericirea ei(Ieremia 29:7)
Faptul că dineul a coincis cu Ziua orașului Chișinău, a contribuit și mai mult la atmosfera care a dominat seara. Spiritul de rugăciune și responsabilitate pentru orașul și țara în care trăim s-a transformat într-un spirit de unitate. Reprezentanţi ai patru culte neo-protestante, depăşind barierele care îi despart, au reuşit să se unească, mijlocind pentru ţara în care ne-a pus Dumnezeu.
Un subiect aparte pentru discuții și rugăciune au fost alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014. În cadrul acestor discuții am adus la cunoștința slujitorilor decizia pe care am luat-o de a candida în aceste alegeri. Le-am mărturisit că n-a fost o decizie ușoară, ci una luată în urma mai multor reflecții și rugăciuni. În ciuda unei percepții negative care domină în societate cu privire la actuala situație politică, toți au fost de acord că este nevoie să avem oameni integri și cu frică de Dumnezeu în conducerea țării pentru a putea schimba lucrurile în bine.
Pe lângă rugăciunile pentru Republica Moldova, au fost înălțate și rugăciuni pentru cele două țări vecine, Ucraina și România care, de asemenea, vor avea în timpul apropiat alegeri. Ne-am rugat pentru pace în regiune, în special, în Ucraina, și pentru alegeri corecte și calme.
La încheiere am căzut de acord să îndemnăm toate bisericile la rugăciune, iar pe data de 23 noiembrie, cu o săptămână înainte de alegeri, să avem o zi națională de post și rugăciune pentru țară, zi în care să ne unim cu toții, mijlocind înaintea lui Dumnezeu pentru conducerea țării pe care urmează s-o alegem pe 30 noiembrie 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.