După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 17 octombrie 2014

eBihoreanul: La Universitatea Emanuel, premierul a fost întâmpinat cu scandări "Ponta preşedinte!"

PSD a pus bazele unei tradiţii: vizitarea Universităţii Emanuel în campania electorală. Dacă în 2009, în cursa spre preşedinţia României, Mircea Geoană a trecut pragul acestei universităţi, vineri a fost rândul candidatului Victor Ponta, totodată premier al României, să viziteze instituţia de învăţământ confesional baptist.

Ajuns cu întârziere, Ponta a fost aşteptat de circa 500 de studenţi, profesori şi membri ai PSD Bihor, în frunte cu liderii filialei, cum ar fi preşedintele executiv Petru Filip, parlamentarii Ioan Sorin Roman, Florian Bodog şi Gheorghe Costin ori viceprimarul Oradiei Ovidiu Mureşan.
Când s-a aflat că avionul premierului a aterizat pe Aeroportul Oradea, pesediştii, îndeosebi femeile din partid, au făcut un culoar uman pe scările din faţa Universităţii Emanuel. De îndată ce maşina în care se afla Victor Ponta a oprit în faţa lor, mulţimea a început să aplaude şi să scandeze: "Ponta preşedinte!". Aşa a intrat premierul în aula Universităţii, unde corul de studenţi cânta cântece bisericeşti.
Continuarea: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.