După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 octombrie 2014

Corupția pastorilor africani

Credincioșii prinși sub dărâmăturile unui hostel aparținând unei biserici nigeriene au fost auziți cântând imnuri religioase în așteptarea echipelor de intervenție. Unii au așteptat zile întregi. Mulți, cu zecile, n-au mai avut însă nicio șansă.

Prăbușirea bisericii a fost o lovitură dură de imagine pentru Biserica Tuturor Națiunilor, o congregație penticostală care numără circa 15.000 de credincioși activi săptămână de săptămână. Controversele care înconjurau oricum biserica au fost potențate de eforturile membrilor de a controla cât mai strict informațiile referitoare la accident, iar lipsa informațiilor a condus la o izbucnire de furie în Africa de Sud, de unde proveneau 80 dintre cele 83 de victime care nu au supraviețuit accidentului.

Super-pastori pentru mega-biserici


Cazul Bisericii Tuturor Națiunilor a ajuns în presa internațională pentru că existența congregației vorbește despre un fenomen aflat în expansiune în Nigeria și, de fapt, în întreaga Africă. Mega-bisericile (congregațiile cu mii de membri activi) sunt din ce în ce mai răspândite, iar super-pastorii lor din ce în ce mai bogați.
Continuarea: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.