După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 9 august 2014

Naşul TV: "Pastorul adventist Mihai Gâdea a încălcat Sabatul..."

Pronunţarea sentinţei finale în Dosarul ICA, prin care Dan Voiculescu este trimis în spatele gratiilor pentru următorii 10 ani, reprezintă finalul unui proces îndelungat, desfăşurat pe o perioadă de 6 ani. Nu şi pentru subalternii mogulului.
După interminabilele emisiuni pre-verdict, transformate în pledoarii orbeşti în favoarea fondatorului Intact, angajaţii Antenelor, în frunte cu Mihai Gâdea, s-au reunit vineri seară într-o nouă ediţie specială, pentru a-şi deplânge deopotrivă soarta şi patronul.
Înarmat cu jumătăţi de adevăr şi instigări la revolte solidare, Mihai Gâdea şi-a început emisiunea în forţă, muncind cot la cot cu vedetele postului pentru a-şi susţine cauza. O cauză pentru care nimic nu s-a dovedit a fi mai important. Nici propria sa religie.
„Mihai Gâdea respectă Sabatul și, din acest motiv, niciodată nu o să-l puteți urmări la „Sinteza Zilei” vineri seara și nici măcar sâmbătă seara, deoarece adventiștii nu lucrează de la apusul zilei de vineri până la apusul zilei de sâmbătă”, nota de curând Emanuel Ungureanu, într-un editorial postat pe site-ul ziardecluj.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.