După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 iulie 2014

Biserică cu bowling, fitness, restaurant, cafenea, sală de dans şi teren de baschet



Potrivit site-ului Afirmativ.com, in Alabama, Statele Unite ale Americii a fost inaugurata o biserica „a viitorului”, conceputa ca un complex de agrement, scopul fiind acela de a atrage oameni la inchinare.

Cladirea are 12 piste pentru bowling, o zona pentru fitness, un restaurant, o cafenea, o sala de dans si un teren de baschet.

Exista, de asemenea o sala cu aparate de jocuri electronice si un loc de joaca pentru copii, pastorul declarand ca aceste facilitati au fost create pentru a mentine unite familiile si implicit comunitatea.
Noua biserica din orasul Wylam, Alabama, „arata putin ca o colonie extraterestra, avand sapte cupole uriase” a scris site-ul AL.com.

Pastorul Michael D. Moore considera ca biserica nu trebuie sa fie frecventata doar de membrii comunitatii locale, ci ar trebui sa se reinventeze, pentru a primi noi credinciosi.
„Cred ca noi putem satisface nevoile tuturor locuitorilor orasului. Vrem sa atragem oameni chiar din intreaga regiune pentru Imparatia lui Dumnezeu.

„Oamenii poate nu doresc sa ajunga neaparat la biserica, dar vor veni la bowling. Indivizii au nevoi spirituale si sociale diferite. Toti au insa nevoie de securitate, relaxare si divertisment impreuna cu familia. In timp, oamenii vor intra si in biserica. Vrem ca biserica sa fie o sursa de inspiratie”, a declarat pastorul Moore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.