După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 16 iulie 2014

† Apel pentru ajutorarea Bisericii "Apele Vii" Beiuş



Frati sfinti care aveti parte de chemarea creasca tinem sa va aducem la cunostinta ca prin voia si indurarea Domnului nostru Isus Hristos documentatia ce vi-a fost trimisa anul trecut privind ridicarea unui edificiu in care noi cei din Beius , Biserica Penticostala ,,Apele Vii“ specific romilor si a copiilor strazii incepe sa prinda contur.

Prin harul si voia Domnului nostru Isus Hristos am reusit sa cumparam o parte dintr-o cladire  asa dupa  cum vi s-a comunicat si in alte dati avand ca scop o locatie inchinata Domnului Dumnezeu. Noi am inceput deja lucrarile de renovare , modificare si de zidire la Casa Domnului .
          
Dorim sa ne adresam dvs. in numele Domnului nostru Isus Hristos pentru  a ne sprijini  financiar numai daca se poate  in a ne putea finaliza  lucrarile deja incepute .
          
Noi va atasam cateva poze facand astfel dovada si de a vedea si  dumneavoastra ca ceea ce noi v-am spus pana acum este conform cu realitatea. Domnul face lucruri mari si pe noi ne bucura lucrul acesta. 
Am fi tare bucurosi sa va stim ca sunteti alaturi de noi in aceasta lucrare frumoasa si mareata !         
        
Lasam acum la latitudinea dvs. si a Domnului aceasta rugaminte si noi zicem ca Dumnezeu sa va binecuvanteze.
           Noi inca odata va multumim in numele Domnului Isus Hristos pentru ca stim ca ve-ti fi alaturi de noi si de aceasta lucrare zicand ca  Domnul din cer sa va rasplateasca darnicia si efortul facut , insutit .      

  Contact :   Daniel Rostas 0745333946
                    Email :   daniel.rostas@yahoo.com

Cu stima si respect :
                Conducerea Bisericii Penticostale "Apele Vii" Beius   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.