După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 iunie 2014

Anunț umanitar: Emanuel Bontaș are nevoie de ajutor!

Emanuel Bontas este unul dintre putinii copii care sufera de epidermoliza buloasa congenitala distrofica. Boala se manifesta prin aparitia supuratiilor pe piele la cea mai mica atingere. De asemenea apar leziuni pe mucoasele interne.

Epidermoliza buloasa congenitala distrofica (epidermolysis bullosa dystrophica) o boala foarte rara si care in momentul de fata este incurabila. Nu total incurabila pentru ca au fost si cazuri in care, in functie de evoutia bolii s-au intamplat vindecari miraculoase. 

Aceste pagini de web vor ca imposibilul sa devina posibil si Emanuel Bontas sa traiasca o viata normala. In momentul de fata Emanuel (sau Emi cum il alinta parintii) traieste in durere. Are aproape 7 luni si ceva si este un bebelus care sufera mult. Ii are insa alaturi pe parintii sai Gabriel si Eliza Bontas pentru care Emanuel este lumina si bucuria fiecarei zi.

Mai multe detalii: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.