După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 mai 2014

Seară de Adorare la Biserica Anglicană București


Vă invităm la o Seară specială de Adorare, vineri, 16 mai, ora 19:00, la Biserica Anglicană (str. Pictor Artur Verona, nr. 2A – repere: Parcul Grădina Icoanei, Cinema Patria, Piața Romană).
 
Vă încurajăm să nu veniți singuri, ci să răspândiți această invitație printre prietenii voștri. Dorim să avem un serviciu de închinare deschis, în mod public, la care să invităm și trecătorii de pe stradă să ni se alăture.
 
Programul va consta în cântece de închinare și psalmi din Biblie, cu boxe atât în interiorul, cât și în exteriorul bisericii. Atmosfera de sărbătoare de adorare va fi completată prin lumânări aprinse cu care tinerii vor înconjura Biserica pe exterior pentru a lumina toată zona din jur.
 
Dar dincolo de această plăpândă, simbolică lumină, vrem să înălțăm în centrul Bucureștiului, prin vocile și inimile noastre, pe Cel care este cu adevărat Lumina lumii, Domnul Iisus Hristos!
 
“Isus a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.”” ~ Ioan 8:12
 
Vă așteptăm cu drag,
Tineri Bunavestire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.