După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 31 martie 2014

Scrisoare misionară: Ramona Apăvăloaie, Mongolia

E pentru prima dată în viaţa mea când mă aşez în faţa unui PC şi încerc să scriu o scrisoare de informare. E destul de dificil pentru mine să îmi deschid cămările sufletului, dar voi încerca să o fac.
   În ultima perioadă au avut loc câteva transformări interioare în fiinţa mea. Nu ştiu dacă ţi s-a întâmplat vreodată în viaţă să crezi cu înverşunare ceva... iar, dintr-o dată, o anumită experienţă prin care ai trecut să te facă să te îndoieşti de tot ce ai crezut până atunci şi această experienţă să determine o reevaluare a crezurilor tale. Ei bine, cred că eu am fost un caz din acela. E o perioadă dificilă în care doar sprijinul lui Dumnezeu e cel cu adevărat autentic şi de folos şi, dacă ai încrederea că Dumnezeu este Suveran peste orice ţi se întâmplă în viaţă, ai puterea să crezi că a forma caracterul tău după caracterul lui Dumnezeu e cel mai frumos cadou pe care I-L poti oferi Lui, cât şi celor din jurul tău.
   Unul dintre motivele de a merge în misiune pe termen scurt a fost influenţat şi de această perioadă. Am conştientizat că viaţa pe care o trăiesc e plină de confort şi trebuie să ies pentru un timp din acest spaţiu atât de bine stabilit. Apoi cred că am nevoie de schimbarea contextului cultural. Ca români, orizontul nostru este foarte limitat cu privire la viaţă, la creştinism, la mentalitate, la viziune şi cred că îmi va aduce beneficii mari în creşterea mea spirituală.
   Destinaţia mea este Mongolia, mai exact Ulaan Baatar, capitala Mongoliei. În perioada cât voi sta acolo voi fi parte la câteva tabere evanghelistice care se vor organiza. Mă voi implica de la curăţenie şi gătit până la pregătirea şi susţinerea de lecţii biblice cu copiii. Şi cum eu mă mai pricep să cânt la chitara, o voi face şi pe aceasta cu bucurie. Apoi vom vizita şi câteva biserici mongoleze cu scopul de a-i încuraja pe credincioşii de acolo să-şi păstreze credinţa vie.
Perioada în care se va desfăşura această misiune va fi 16 iunie – 13 iulie.
   Fiecare persoană care se implică în vreo slujire are nevoie de susţinere în rugăciune cât şi emotională. Ar fi un beneficiu maxim să ştiu că din perioada pregătirii şi până când această lucrare se va finaliza, voi o să va rugaţi pentru mine. M-ar ajuta mult, din când în când, să mai primesc şi câte o încurajare din partea voastră.

  Mai multe informaţii despre această iniţiativă puteţi afla pe Kairos Mongolia!

  Până la noi veşti, mă rog ca Dumnezeu să fie centrul bucuriei voastre!
                       
  Cu bucurie,                                                                 Ramona Apăvăloaie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.