După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 aprilie 2020

Autoritățile chineze interzic predicarea online și ordonă ca adunările de casă să fie eradicate imediat

Pe măsură ce milioane de urmași ai Domnului Isus se adună în casele lor în întreaga lume pentru a se închina cu ajutorul platformelor online în timpul acestei pandemii de coronavirus, autoritățile chineze interzic toate predicile online și ordonă ca întâlnirile de închinare din case să fie eradicate.
Cele două organizații creștine din provincia Shandong, Three-Self Patriotic Movement și China Christian Council [TSPM și, respectiv, CCC], au lansat o declarație pe 23 februarie 2020. În ea, aceștia au susținut că „departamentele de supraveghere” au ordonat ca toate predicile online să înceteze și ca bisericile care se adună în secret să fie smulse din rădăcini. Vezi documentul de mai jos în chineză și în engleză.








Odată cu izbucnirea COVID-19 în China, serviciile de închinare online au crescut semnificativ atât în ​​rândul bisericilor înregistrate, cât și al celor neînregistrate după ce au fost închise de către autorități.
Împreună cu restricția la predicarea online, anunțul de asemenea invită bisericile să ajute la eradicarea oricărei biserici neaprobate din comunitățile lor. Li se spune să-i „ghideze” în mod pozitiv pe acești creștini în moduri în care nevoile lor spirituale pot fi satisfăcute, cu condiția să nu existe întâlniri în persoană și nici închinare sau predicare online.

Rugați-vă

Vă rugăm să dați mai departe această nevoie și să vă rugați pentru oamenii din China și pentru plantatorii de biserici, păstorii, misionarii și bisericile care caută să le slujească și să îi iubească așa cum trebuie în timpul acestei crize.
Surse:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.