După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 martie 2014

Peter Costea: "Ne aflăm pe ultima sută de metri..."


"Ne aflăm pe ultima sută de metri din cursa pentru strângerea celor 100.000 de semnături. Vă mulţumim încă o dată pentru implicarea dvs. şi vă rugăm să perseveraţi cu tot avântul în zilele care ne-au mai rămas la dispoziţie.
În fiecare zi primim tabele completate din toată ţara şi numărul semnăturilor creşte de la o zi la alta. Totuşi tragem un semnal de alarmă: tabelele trebuie să fie completate cu cea mai mare acurateţe, câmpurile trebuie să conţină doar informaţiile pentru care au fost destinate, informaţii complete, altminteri vor fi invalidate. Pentru ca să prevenim un posibil eşec datorat invalidării semnăturilor incomplete, vă anunţăm că dorim să strângem cel puţin 125.000 de semnături, astfel vom asigura un plus de siguranţă reuşitei campaniei.

Succesul este în mâinile noastre, avem nevoie de o voce fermă în Parlamentul European, haideţi să ne canalizăm toate eforturile spre această cauză şi vom izbândi."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.