După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 martie 2014

O.S.C.E.B. - Conferință și workshop la București

Vă invităm cu bucurie la o conferință super tare cu Laurențiu Gușu pe tema "Managementul de proiect și cariera ta" și un workshop cu Cristina Rotariu. Merită să veniți și să vă invitați colegii. Iată datele:

- conferința: vineri 21 martie, ora 18 - Universitate - Facultatea de Chimie - sala 5
- workshop: sambată 22 martie, ora 15 - Crystal Tower (Cladirea ING Victoriei) - bld. Iancu de Hunedoara nr. 48

Laurențiu Gușu are o experiență impresionantă în domeniul managementul proiectelor de anvergura mare în sectorul public şi privat, este vicepreşedinte al Asociaţiei Project Management România afiliată la IPMA (International Project Management Association), a avut rol executiv în conducerea Oracle Consulting în România. În prezent conduce propria firmă Brainlabs.

Cristina Rotariu are o vastă experiență de business, în prezent fiind director general al firmei SalisTerra și fondator la Manifest.

Vă rugăm să vă invitați colegii, să dati share la acest eveniment și să postați afișul si informațiile pe grupurile voastre de la facultate. Mulțumim!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.