După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 19 martie 2014

„Persecutat” - nu doar un film, ci o mișcare

Un nou thriller politic, numit „Persecutat” apare în cinematografe în această primăvară, unde un membru al congresului înscenează o crimă unui evanghelist cunoscut în toată țara pentru că încearcă să blocheze reforma religioasă.

Regizorul Daniel Lusko a declarat pentru CBN News că înspăimântătorul scenariu nu este atât de departe pe cât ai putea crede. 
Corespondentul senior al CBN , Wendy Griffith, a vorbit recent cu regizorul Lusko și actorul Brad Stine, despre film:
-Daniel, ce te-a inspirat să scrii „Persecutat”?
-Duhul Sfânt m-a inspirat să scriu „Persecutat”. M-am trezit într-o dimineață și ideea era acolo. Guvernul încearcă să controleze totul, inclusiv sursa care a oferit fundația țării noastre și anume adevărul biblic.
James Remar joacă în rolul principal al evanghelistului John Luther. CBN s-a întâlnit cu el în locul unde filma, în Albuquerque, New Mexico.
-Spune-mi despre John Luther!
-John Luther este eroul povestirii noastre. El devine un evanghelist important cam de nivelul lui Billy Graham, în momentul în care America a devenit un mediu neprimitor pentru Evanghelie și el este discreditat, pătat, separat de familia și lucarea lui. Până la urmă trebuie să fugă și să încerce să dovedească adevărul. Atât eu, cât și Gretchen jucăm în film. Ea este prezentatorul de știri care îl întreabă pe John Luther de motivele lui, iar eu interpretez expertul legal, care vorbește despre cecurile lui Luther.
-Deci, în principal, noi avem un faimos evanghelist căruia i se înscenează o crimă de către un membru al Congresului, pentru că stă în calea reformei religioase. Este aceasta o ficțiune sau este ceva ce poți vedea întâmplându-se în America?
-Chiar a început, pentru că noi ne-am permis să tăcem în numele corectitudinii politice.
-De ce nu este un film tipic creștin?
-Pentru că avem o distribuție de toate calibrele în filmul „Persecutat” și pentru că cred că este o poveste pentru toată lumea, care se sincronizează cu pulsul întâmplărilor din întreaga țară. Și cred că oamenii au înțeles asta indiferent de vederile politice pe care le au. Ne găsiți pe facebook, vom posta acolo update-uri despre film, concursuri și multe altele până la lansarea filmului.
"Persecutat" va fi prezentat în cinematograf pe întregul teritoriu al Statele Unite ale Americii, pe 9 mai, deasemeni pe 1 aprilie va apărea și cartea „Persecutat”.
Sursa: CBN News           Traducerea: Robert Baciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.