După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 19 martie 2014

Din biserica distrusă de explozie a mai rămas intactă doar o Biblie veche de 80 de ani

Din cenusa unei biserici crestine care a fost distrusa de explozia de saptamana trecuta din vestitul cartier Harlem al New York-ului, a fost recuperat un singur obiect: o Biblie veche de 80 de ani.
Explozia care a ucis opt persoane si a ranit alte zeci de persoane a fost declansata de o acumulare de gaze naturale si a distrus in totalitate doua cladiri care gazduiau sedii de firme si locuinte, relateaza Huffington Post.
La subsolul si primul etaj al uneia dintre cladirile distruse functionase biserica crestina spaniola, care sarbatorise recent aniversarea a 80 de ani de la infiintare. Biserica a pierdut cinci membri in explozie, conform raportului CNN.
Dupa trei zile istovitoare de recuperare, pompierii au scos din ruinele bisericii o Biblie imbibata cu apa, in limba spaniola, care a apartinut fondatorilor bisericii, potrivit Washington Times (VIDEO).
Pastorul bisericii, Rev Thomas Perez, a fost atat de coplesit de emotie la vederea Cartii sfinte, incat a fost transportat la spital pentru observatie. Printre ruine si moloz, Biblia a supravietuit, spune avocata Leticia James, precizand ca pastorul a inceput sa palpite serios. Dupa ce Perez a fost luat intr-o ambulanta, oamenii s-au rugat pentru el.
Biblia nu a fost atinsa deloc de explozie, a ramas intacta, desi imbibata de apa. Credinciosii sunt incurajati de faptul ca au cel putin o ramasita a bisericii, Biblia, iar cladirea va fi reconstruita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.