După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 martie 2014

Florin Ianovici - Indicatoare sfinte! (editorial 26 martie 2014)

Romania este o tara interesanta unde singura siguranta pe care o ai este doar locul de unde pleci. De ajuns nu stii unde poti ajunge caci lipsesc indicatoarele.

Noi organizam cele mai frumoase si interesante rataciri din Europa pentru ca omul, lipsit de indicatoare, ajunge deseori nu unde vrea, ci unde poate sau unde se nimereste.

Cineva cu simtul umorului spunea ca drumurile nu mai apartin Ministerului Transportului, ci  Secretariatului de stat pentru Culte pentru ca pe drumurile patriei ,,numai Dumnezeu stie unde ajungi!”

In Romania nici GPS nu functioneaza pentru ca nu rezista vitezei cu care drumul de azi e fundatura de maine. GPS spune: ,,virati la dreapta” iar politistul ,,te trage pe dreapta” caci ai intrat pe sens interzis. Daca vrei sa stii de ce s-a schimbat de ieri pe azi sensul strazii atunci ar trebui sa intrebi la Cartea Funciara sa vezi ce ,,barosan” s-a mutat pe strada aceea!

Deseori reperul pe care il primesti cand intrebi de o adresa este la ,,dreapta vacii!”. Mergi tu pana dai de o vaca si acolo faci dreapta….! Se pare ca din ce in ce mai des vacile si boii sunt pe post de indicatoare. O, Doamne…!

Un singur indicator nu te va rataci niciodata: Sfintele Scripturi si calauzirea Duhului Sfant. Cand drumurile pe care umbli sunt nemarcate sa nu uiti ca totdeauna principiile Bibliei raman indicatoarele sfinte. Cand te simti pierdut, ratacit sa nu uiti niciodata ca rugaciunea si postul sunt indicatoare sfinte.

Ma rog ca fiecare dintre noi sa aiba o calatorie sub privirile Domnului, marcata de indicatoare sfinte!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.