După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 decembrie 2013

Prof. Marcu Treica și corul tinerilor din Biserica Baptistă Nr.1 din Reșița la Biserica Harul Timișoara

Duminică, 08 decembrie, ora 18:00 ne vom închina împreună cu Corul tinerilor din Biserica Baptistă Nr. 1 din Reșița.

 Grupul de tineri va fi însoțit de Marcu Treica, profesor la Liceul Teologic Baptist din Reșița și absolvent la Institutului Teologic Baptist din București, care va propovădui Cuvântul lui Dumnezeu. 

Vă invităm alături de noi! 

Crăciunul familiilor la București


Vă așteptăm împreună cu prietenii dumneavoastră să sărbătorim Crăciunul familiilor.

Programul întâlnirii conţine: colinde, studii de caz, un joc, scenetă de crăciun, studiu de caz, și alte surprize.

Primele 40 de cupluri care se înregistrează și plătesc taxa de participare până pe data de 11 dec. 2013 pot participa la acestă seara specială.

Taxa de participare este de 20 lei/cuplu sau 15 lei/persoană
Înregistrarea se face în felul următor:

Vă rugăm să completați formularul online www.familylife.roi fie să trimiteți datele dumneavoastră prin email la adresa: contact@familylife.ro sau prin sms la nr 0740.049.094 specificând numele, prenumele, email de contact.

Vă rugăm să faceți plata taxei de participare în contul următor:

Prin transfer Bancar Fundația Romania Pro-Culture, Str. Aleea Lacul Morii nr. 3, București, Cod fiscal 14791983, Cont IBAN RO58 INGB 0001 0081 7095 8910, deschis la ING Opera București (Cod Banca swift: INGBROBU) cu specificația:”MEREU ROMANTICI”. sau Online pe www.magazin.familylife.ro

Vă rugăm să confirmați efectuarea plații prin email: contact@familylife.ro

Dacă aveți nevoie de mai multe detalii nu ezitați să ne sunați: 0740049094.

Vă aşteptăm cu drag!
Sursa: AICI

ASMCR la Biserica Penticostală Filadelfia Oradea


Miercuri, 11 decembrie, câţiva studenţi la Medicină, reprezentând Asociaţia Studenţilor Medicinişti Creştini din România, vor fi alături de noi la seara tinerilor în Biserica Filadelfia. 

Că mediciniştii au tone de învăţat, se ştie, însă de data aceasta ne vor prezenta şi alte activităţi pentru care găsesc timp, mai cu seamă un proiect destinat copiilor care ajung la Centrul Primiri Urgenţe. Mediciniştii şi-au propus să aducă un zâmbet şi o încurajare „dulce” acestor copii, lucru la care puteţi participa şi voi. 


Vă aşteptăm să veniţi la Filadelfia, cu bucurie, cu inimă bună şi cu portofelul pregătit! :)

Crăciun O.S.C.E.B.

Sursa: AICI

Thanksgiving Peniel România


Dragi prieteni,

Fiindca de curand am sarbatorit in diferite moduri Ziua Recunostintei, ziua in care ne-am numarat binecuvantarile si I-am multumit lui Dumnezeu pentru ele, dorim sa exprimam si noi, echipa Peniel, cateva cuvinte de lauda la adresa Domnului nostru.

Multumim lui Dumnezeu pentru:
- peste 18 ani in care a ingaduit sa slujim tinerelor generatii de romani;
- zecile de mii de tineri care au participat la evenimentele Peniel; dupa estimarea noastra, peste 33.000 de tineri au luat parte la cel putin la una dintre actiunile organizate de noi; 
- zecile de mii de oameni care au fost expusi Cuvantului lui Dumnezeu predicat la Peniel via online si prin televiziunile Alfa Omega, Credo si alte televiziuni locale;
- toate evenimentele pe care ne-a ajutat sa le organizam si in anul 2013: Peniel Snow Camp in feb., Conferinta de Apologetica la Tg. Mures si Conferinta Regionala la Galati in martie, Conferinta Nationala la Timisoara in aprilie, Peniel Camp in California si Tabara Peniel la Cimpu Cetatii, jud. MS in august, Conferinta Regionala la Bistrita in oct., Conferinta Peniel la Londra si mai multe seri de slujire cu Steve Gallagher la Cluj si Bistrita in nov.;
- toate minunile pe care le-a facut in noi si in cei pe care ne-a ingaduit sa-i slujim: mantuire, vindecare, eliberare, umplere cu Duhul Sfant, chemare in slujba Sa, etc.;
- toti colaboratorii care ne-au ajutat in activitatea noastra: biserici, lideri, voluntari, internauti si mijlocitori in rugaciune din tara si strainatate.

Acum, la aproape 20 de ani de lucrare, simtim ca suntem la o rascruce de drumuri. De vreo 3 ani incoace, atat in inima noastra, cat si prin diversi mesageri, Dumnezeu ne spune ca vom intra intr-o noua etapa a slujirii. Suntem constienti ca lucrurile se afla intr-o continua schimbare, ca nevoile si provocarile prezente sunt diferite de cele de acum 20 de ani. Apoi, vedem cu bucurie ca multe biserici se ocupa tot mai bine de tinerii lor. In aceste conditii, avem mare nevoie de calauzirea Domnului in ce priveste noua dimensiune a lucrarii la care suntem chemati. Fiindca dorim sa fim cat mai eficienti, va rugam alaturati-va si voi rugaciunilor noastre in acest sens. 

In final, iata evenimentele Peniel la care va asteptam in prima parte a anului 2014:
- 10-14 feb. - Peniel Snow Camp in Parang;
- Conferinta Regionala in martie;
- 2-3 mai - Conferinta Nationala la Constanta;
- 30-31 mai - Conferinta in Germania.

Cu ocazia apropiatelor sarbatori de iarna, dorim ca "Cel nascut la Betleem" sa domneasca permanent in inimile voastre! 

Mult har, pace si bucurie!

Echipa Peniel

Conferinţă de instruire EGM la Cahul, Republica Moldova

Peste cateva ore, o parte din echipa EGM (Cami Bruda Alex BrudaEmanuela Si Mihail Geabou Daniel Bruda), vom porni spre Cahul, Republica Moldova. Vineri si sambata vom avea o conferinta de instruire pentru peste 70 de invatatori din zona de sud a R. Moldova si din Chisinau. Rugati-va pentru protectia noastra, pentru un impact puternic al instruirii asupra invatatorilor. Nu-i uitati in rugaciunile voastre si pe copiii minunati din Moldova.

Evanghelizare la Biserica Baptistă "Buna Vestire" Iași


05 dec.2013 , ora 18:00,
- va predica pastor Viorel Candreanu 


 06 dec.2013, ora 18:00 

- va predica pastor Belciu Busuioc 

 07 dec. 2013, ora 18:00 
- va predica pastor Adrian Barzu 

Va asteptam cu drag !

Biserica Agape Timişoara reclamată pentru zgomot

Locuitorii mai multor blocuri de pe Calea Torontalului fac reclamaţii peste reclamaţii împotriva muzicienilor creştini de la Biserica Agape

Locuitorii care stau în blocurile care înconjoară complexul Agape s-au plâns de mulţi ani de gălăgia făcută de adepţii bisericii. Creştinii au trecut însă de la două zile de repetiţii pe săptămână la programe zilnice. Chiar de două ori pe zi, dimineaţă şi după masă.

  Printre metodele de manifestare a creştilor este muzica contemporană. Credincioşii învaţă să cânte la instrumente, au formaţii şi se fac repetiţii serioase.

   „Problema este că după venirea frigului s-au mutat cu repetiţiile într-o clădire mică de unde se aude foarte tare muzica. Nu ar fi fost nicio problemă dacă făceau repetiţiile în sala lor. Dar ni s-a spus că aceasta nu este terminată şi că nu există căldură. Până atunci avem parte de concerte zilnic. Mă trezesc la ora opt cu zgomotul de tobe şi başi. Pur şi simplu nu mai suport”, ne spune Paul Istrate, unul din locuitorii din zonă.

   Oamenii au făcut mai multe reclamaţii la Poliţie, care s-a şi deplasat la faţa locului. În luna februarie a fost dată o amendă conform Legii 61/91, pentru tulburarea liniştii locatarilor.  S-au strâns semnături, s-au făcut liste cu locatarii nemulţumiţi, însă problemele nu s-au rezolvat. Cei mai deranjaţi sunt cei care stau pe Calea Torontalului la numerele.4, 6 şi 8.

   „Am avut un vecin care a ieşit acum câţiva ani cu toporul. Ne duc la o stare de disperare. Stau cu dopuri în urechi. Aici sunt pensionari, bătrâni, bolnavi. Oamenii vor să aibă linişte, dar nu se poate. Şapte zile din şapte este gălăgie”, a mai spus Istrate.

Citeste mai mult înadevarul.ro

Concert de colinde la Biserica Emanuel Galaţi

Duminica, 15 decembrie 2013, orele 19.00  Biserica Crestina Emanuel Galati

Concert de colinde la Trossingen, Germania

Sursa: AICI

Laudate Deum: Cantată de Crăciun la Brăila

Sursa: AICI

Botez la Biserica Baptistă Speranţa Oradea

Pastorul Busuioc Belciu la Suceava

Belciu Busuioc, pastorul bisericii baptiste române din Melbourne, Australia va fi duminică, 08 decembrie 2013 la Suceava.  Duminică dimineaţa de la ora 09:00 şi seara de la ora 17:oo va predica în Biserica Baptista “Betel” din Ipoteşti, biserică păstorită de Viorel Candrianu. 
Tot duminică, 08 decembrie 2013, însă de la ora 18:00, pastorul Belciu Busuioc va predica în Biserica Penticostală “Speranţa”, biserică păstorită de Tudor Buliga. 
Sursa: AICI

Seară de colinde la Peștere, jud. Bihor

Sursa: AICI

Concert de colinde la Biserica Maranata Hunedoara

afis evanghelizare 2013
Sursa: AICI

Întâlnirea Femeilor cu Ramona Abrudan la Metanoia Arad

Sursa: AICI
                                                       

Campanie de evanghelizare în Namibia 2013

Cu ajutorul lui Dumnezeu în această iarnă vom fi implicaţi în tribul Bushmenilor din nordul Namibiei în deşertul Kalahari. În acest proiect va fi implicat evanghelistul Florin Pop cu soţia lui Estera, Cornel C. şi alţii. Aici în partenetiat cu Kalahari New Hope dorim să extindem Împărăţia lui Dumnezeu în mai multe sate. Ne vom concentra asupra următoarelor proiecte:
  • Dorim să ajutăm la deschiderea unei şcoli biblice care va pregăti predicatori dintre localnicii convertiţi.
  • Pentru că resursele de hrană sunt foarte sărace în deşertul Kalahari dorim să ajutăm localnicii cu mâncare. Foarte mulţi dintre ei de hrănesc cu frunze, iarbă, omizi.
  • În urma evanghelizărilor care le-am avut anul trecut împreună cu liderii din Kalahari New Hope s-au convertit mai mulţi oameni, dorim pentru noii convertiţi să  îi ajutăm la constucţia unor biserici.
  • Cuvântul lui Dumnezeu există în limba localnicilor doar în format audio. Aşa că dorim să cumpărăm mai multe sute de aparate care conţin noul testament şi să le oferim gratis celor ce se convertesc.
  • Dorim ca lucrarea să aibă continuitate de aceea ne propunem pe termen lung să susţinem financiar câţiva misionari dintre băştinaşi. 
Evanghelia este gratis dar ca să o ducem în Africa costă. Toţi care doriţi să fiţi parteneri în această lucrare puţeti să o faceţi în contul organizaţiei Holy Fire Ministries cu specificaţie Africa.

Seminar "Comunicare in familie" la Cluj-Napoca

Sursa: AICI

Nicu Tacu si lansare de carte la Suceava

Sursa: AICI