După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 decembrie 2013

Biserica Agape Timişoara reclamată pentru zgomot

Locuitorii mai multor blocuri de pe Calea Torontalului fac reclamaţii peste reclamaţii împotriva muzicienilor creştini de la Biserica Agape

Locuitorii care stau în blocurile care înconjoară complexul Agape s-au plâns de mulţi ani de gălăgia făcută de adepţii bisericii. Creştinii au trecut însă de la două zile de repetiţii pe săptămână la programe zilnice. Chiar de două ori pe zi, dimineaţă şi după masă.

  Printre metodele de manifestare a creştilor este muzica contemporană. Credincioşii învaţă să cânte la instrumente, au formaţii şi se fac repetiţii serioase.

   „Problema este că după venirea frigului s-au mutat cu repetiţiile într-o clădire mică de unde se aude foarte tare muzica. Nu ar fi fost nicio problemă dacă făceau repetiţiile în sala lor. Dar ni s-a spus că aceasta nu este terminată şi că nu există căldură. Până atunci avem parte de concerte zilnic. Mă trezesc la ora opt cu zgomotul de tobe şi başi. Pur şi simplu nu mai suport”, ne spune Paul Istrate, unul din locuitorii din zonă.

   Oamenii au făcut mai multe reclamaţii la Poliţie, care s-a şi deplasat la faţa locului. În luna februarie a fost dată o amendă conform Legii 61/91, pentru tulburarea liniştii locatarilor.  S-au strâns semnături, s-au făcut liste cu locatarii nemulţumiţi, însă problemele nu s-au rezolvat. Cei mai deranjaţi sunt cei care stau pe Calea Torontalului la numerele.4, 6 şi 8.

   „Am avut un vecin care a ieşit acum câţiva ani cu toporul. Ne duc la o stare de disperare. Stau cu dopuri în urechi. Aici sunt pensionari, bătrâni, bolnavi. Oamenii vor să aibă linişte, dar nu se poate. Şapte zile din şapte este gălăgie”, a mai spus Istrate.

Citeste mai mult înadevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.