După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 decembrie 2013

Campanie de evanghelizare în Namibia 2013

Cu ajutorul lui Dumnezeu în această iarnă vom fi implicaţi în tribul Bushmenilor din nordul Namibiei în deşertul Kalahari. În acest proiect va fi implicat evanghelistul Florin Pop cu soţia lui Estera, Cornel C. şi alţii. Aici în partenetiat cu Kalahari New Hope dorim să extindem Împărăţia lui Dumnezeu în mai multe sate. Ne vom concentra asupra următoarelor proiecte:
  • Dorim să ajutăm la deschiderea unei şcoli biblice care va pregăti predicatori dintre localnicii convertiţi.
  • Pentru că resursele de hrană sunt foarte sărace în deşertul Kalahari dorim să ajutăm localnicii cu mâncare. Foarte mulţi dintre ei de hrănesc cu frunze, iarbă, omizi.
  • În urma evanghelizărilor care le-am avut anul trecut împreună cu liderii din Kalahari New Hope s-au convertit mai mulţi oameni, dorim pentru noii convertiţi să  îi ajutăm la constucţia unor biserici.
  • Cuvântul lui Dumnezeu există în limba localnicilor doar în format audio. Aşa că dorim să cumpărăm mai multe sute de aparate care conţin noul testament şi să le oferim gratis celor ce se convertesc.
  • Dorim ca lucrarea să aibă continuitate de aceea ne propunem pe termen lung să susţinem financiar câţiva misionari dintre băştinaşi. 
Evanghelia este gratis dar ca să o ducem în Africa costă. Toţi care doriţi să fiţi parteneri în această lucrare puţeti să o faceţi în contul organizaţiei Holy Fire Ministries cu specificaţie Africa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.