După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 noiembrie 2013

Conferinta "Barbat cu inima curata" la Cluj-Napoca

Sursa: AICI

Conferinţa "Familia frumoasă" cu Gigi şi Adriana Cosman la Suceava

La sfârşitul acestei săptămâni, soţii Gigi şi Adriana Cosman vor fi prezenţi în Suceava, în cadrul conferinţei origanizată de Biserica Diakonia.
Prin tema conferinţei, Familia frumoasă, soţii Gigi şi Adriana Cosman îşi propun să ne apropie unii de alţii, pentru a fi mai aproape de Dumnezeu, a Cărui frumuseţe să se întrevadă în sânul fiecărei familii creştine.
Astfel, sunteţi invitaţi sâmbătă, 9 noiembrie, începând cu ora 18.00 şi duminică, de la ora 10.00, la biserica Diakonia, pentru a vă face familiile frumoase pe măsura frumuseţii lui Dumnezeu!   Sursa: AICI

Lauda si inchinare cu Grupul Vocea Evangheliei la Biserica LOGOS Ploiesti

Sursa: AICI

Seminar de instruire şi antrenare practică în evanghelizare şi ucenicizare multiplicatoare



Ești tu pregătit să faci o schimbare radicală în modul în care faci evanghelizare / ucenicizare, pentru a vedea sute de bărbați și femei devenind ucenici și urmași activi ai lui Hristos? 

Seminarul de instruire şi antrenare practică în evanghelizare şi ucenicizare multiplicatoare, va avea loc în perioada 18 – 22 Noiembrie 2013 la Centrul Precept Ministries, Surduc, România www.precept.ro .

Scopul acestui seminar este să facă cunoscut principiile şi practicile pe care Dumnezeu le-a folosit în mai multe mișcări de plantare de biserici în alte părţi ale lumii cât şi în România.

Pentru mai multe informaţii legate de seminar şi de înscriere, contactaţi pe  Dwight Poggemiller sau Daniel Cociuba la telefon sau la adresele de email de mai jos:

Dwight Poggemiller
E-mail: dwight.poggemiller@gemission.org
Mobil: +40-748-138-165 / Birou: +40-269-368-780

Daniel Cociuba
E-mail: dcociuba@eeworks.org
Mobil: +40-722-203-456Sit-ul  de înscriere este:
http://gemission.org/RomaniaDMT

"UNISON" - Intalnirea tinerilor din judetul Brasov


Sursa: AICI

Cursul "O noua perspectiva asupra misiunii mondiale" la Bucuresti

Sursa: AICI

Întâlnire de tineret la Filadelfia, Suceava

Sursa: AICI

Rugati-va pentru familia Tomoiaga, care a pierdut doi copii...

Psalmi 34:18
Domnul este aproape de cei cu inima înfrîntă
1 Tesaloniceni 4:13-17
Nu voim, fraţilor, să fiţi în necunoştinţă despre cei ce au adormit, ca să nu vă întristaţi ca ceilalţi, cari n’au nădejde. 14 Căci dacă credem că Isus a murit şi a înviat, credem şi că Dumnezeu va aduce înapoi împreună cu Isus pe cei ce au adormit în El. 15 Iată, în adevăr, ce vă spunem, prin Cuvîntul Domnului: noi cei vii, cari vom rămînea pînă la venirea Domnului, nu vom lua -o înaintea celor adormiţi. 16 Căci însuş Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trîmbiţa lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer, şi întîi vor învia cei morţi în Hristos. 17 Apoi, noi cei vii, cari vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei, în nori, ca să întîmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul.

Condoleante familiei Matei Tomoiaga si Dumnezeu sa mangaie parintii si rudeniile acestor mici ingerasi care au plecat abrupt la Domnul Duminica seara intr-un accident teribil.
Familia este din Axtel, Texas, de la Biserica Golgota. Doi dintre cei trei copii ai familiei, Dayana, la varsta de 8 ani si Matei, la varsta 5 ani au decedat. Accidentul a avut loc in statul Illinois.

Sa ne rugam ca Dumnezeu sa intareasca familia prin aceasta incercare grea! El sa dea pace si mangaiere tuturor celor indurerati.

Matusa Dayanei, Georgeta, a postat acest video (realizat de Matei, tatal lui Matei si Dayana) in care Dayana canta ‘Amazing Grace’.  Cu ce voce superba Il lauda pe Dumnezeu. Dayana, probabil ca acuma canta in cor cu ingeri!!!
Sursa: AICI

Seara Tinerilor cu Adi Hentea la Timisoara

Sursa: AICI

Conferinta "Gloria lui Dumnezeu in rugaciune" la Bucuresti

Sursa: AICI

Conferință despre și pentru FEMEIA ÎMPLINITĂ la Bucuresti


Sursa: AICI

Concert Cristocentric la Dorohoi


Sursa: AICI