După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

miercuri, 6 noiembrie 2013

Seminar de instruire şi antrenare practică în evanghelizare şi ucenicizare multiplicatoareEști tu pregătit să faci o schimbare radicală în modul în care faci evanghelizare / ucenicizare, pentru a vedea sute de bărbați și femei devenind ucenici și urmași activi ai lui Hristos? 

Seminarul de instruire şi antrenare practică în evanghelizare şi ucenicizare multiplicatoare, va avea loc în perioada 18 – 22 Noiembrie 2013 la Centrul Precept Ministries, Surduc, România www.precept.ro .

Scopul acestui seminar este să facă cunoscut principiile şi practicile pe care Dumnezeu le-a folosit în mai multe mișcări de plantare de biserici în alte părţi ale lumii cât şi în România.

Pentru mai multe informaţii legate de seminar şi de înscriere, contactaţi pe  Dwight Poggemiller sau Daniel Cociuba la telefon sau la adresele de email de mai jos:

Dwight Poggemiller
E-mail: dwight.poggemiller@gemission.org
Mobil: +40-748-138-165 / Birou: +40-269-368-780

Daniel Cociuba
E-mail: dcociuba@eeworks.org
Mobil: +40-722-203-456Sit-ul  de înscriere este:
http://gemission.org/RomaniaDMT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.