După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 decembrie 2013

Incendiu la Liceul Penticostal Betel Oradea

Panică în această după-amiază la liceul penticostal Betel din Oradea. 150 de elevi au fost evacuaţi din şcoală după ce masarda clădirii a luat foc. Pompierii au intervenit de urgenţă ca să stingă flăcările ce ameninţau să distrugă tot liceul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 


Alarma de incendiu a inceput să sune în liceul din cartierul orădean Nufărul imediat după ora 12, în timp ce elevii petreceau împreună ultimele clipe din acest an. Fumul care ieşea din acoperiş a fost văzut de portar care i-a anunţat imediat pe profesorii. Focul a izbucnit la mansarda unde se aflau materiale de construcţii şi unde urmau să fie amenajate săli de clasă.
"A fost un party la toate clasele şi eu am vrut să plec acasă şi mi-a zis dom portar să mă duc să îi anunţ pe toţi că a luat foc un acoperiş", spune un elev. 
"Ne-a anunţat un coleg că arde acoperişul de pe partea stângă, am auzit soneria şi am ieşit în fugă."
"A început să sune soneria, atenţionare şi după aia au ieşit toţi şi s-a mers prin clase să se verifice", susține Felicia Cosma, profesor în cadrul Liceului Penticostal Betel din Oradea.
În câteva minute au ajuns şi pompierii şi medicii cu trei autospeciale şi două echipaje SMURD. "Nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor medicale pentru că cele aproximativ 150 de persoane care se aflau în interior în momentul izbucnirii incendiului au fost evacuate de personal", a precizat locotenentul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.
"Am fost şi puţin norocoşi: fiind o zi de vineri pe sfârşit de an calendaristic, urmează vacanţa, nu erau chiar atât de mulţi elevi în şcoală, unii erau plecaţi cu colindul", recunoaște Onisim Cosma, directorul Liceului Penticostal Betel din Oradea
Pompierii urmează acum să afle cauza incendiului şi să stabilească pagubele. Acoperişul nu a fost distrus, dar apa aruncată s-a infiltrat în tavanele sălilor de clasă.
reporter: Florina Fofiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.