După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 iunie 2020

Peter Costea 🔴 ILO 190: O nouă pârghie pentru impunerea ideologiei de gen în Romania


Scriam ieri despre Convenția de la Istanbul care ar putea sa prevină intrarea în vigoare a amendamentului recent care interzice predarea ideologiei de gen în România.

Există, însă, un alt pericol care ar putea constrânge predarea în România a ideologiei de gen: amendamentul ILO 190.

ILO este abreviația folosită de ONU pentru International Labor Organization (ILO), ori Organizația Mondială a Muncii. ILO 190 este un amendament propus de ILO la tratatele internaționale privind drepturile muncitorilor care definește "sexul" nu din perspectiva biologică, ci din perspectiva socială, adică în conformitate cu ideologia de gen.

Amendamentul a început să fie vânturat și în Europa de Comisia Europeană care cere statelor membre să-l semneze și să-l ratifice. Cehia, Ungaria, Slovacia și Polonia se opun.

Nu știu dacă România a semnat ILO. Solicit autorităților române să nu semneze amendamentul ILO 190, iar dacă a fost deja semnat, solicit Parlamentului să nu-l ratifice.

Dacă nu e ratificat, nu intră în vigoare în România. În felul acesta, dezastrul deja adus peste noi de Parlament prin ratificarea Convenției de la Istanbul, va deveni și mai mare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.