După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 iunie 2020

Onisim Botezatu 🔴 „Super-leul” și inteligența falsă

Suntem iar pe primul loc! Am fost cu Nadia Comăneci, am fost cu Henri Coandă, cu Aurel Vlaicu, Gică Hagi și alte talente incontestabile care continuă să ne facă cinste și astăzi.
Din nefericire avem și clasamente negative ca Gheorghe Dincă, de care am prefera să nu se mai pomenească sub soare, văduva neagră, gunoaie, proxeneți, corupție, avorturi, sărăcie și alții/ altele. Acestea ne fac rușine peste veacuri, iar istoria nu ne va ierta.
Acest cetățean, „expert” în falsificarea banilor ne-a făcut iar „faimoși”. Inteligența este un dar de la Dumnezeu, dar dacă este închinată diavolului devine un blestem infernal. Inclusiv agenții euro-pol au venit să investigheze pe „cel mai bun” falsificator din lume.
Credeți că e simplu să lucrezi la falsificarea banilor? Nu este deloc! Tot sub stres, schimba tricourile în fiecare peco, nu mergea la magazine cu camere de filmare. Un stres continuu. Nu era mai inteligent dacă lucra cinstit, ca programator sau operator PC. Ar fi falsificat 17.000 de bancnote de 100 lei. Până la 50 de ani cât are, câștiga prin muncă cinstită de zece ori mai mult. Dar asta este momeala satanei, care te amăgește că poți câștiga fără muncă, mult și în timp scurt.
O vorbă din popor spune: „banii cum vin așa se duc”. Așa este! Primește niște zeci de ani de pușcărie, acolo va îmbătrâni fără copii și nepoți. O viață ruinată de acceptul înșelătoriei satanei. Nu merită!
Dragi tineri! Să nu învățați nimic de la acest individ. Să nu faceți ca el! Să munciți cinstit și veți avea parte de bucurie. Dumnezeu binecuvintează munca cinstită. Cu un venit mic, dar constant realizezi mult mai multe decât cu un „bum” înșelător care te poate ruina.

Nu e mai deștept ca tine tipul, nu e super erou cu toate că a creat „super-leul”, e chiar mai slab de minte și ușor de manevrat de „șeful” înșelătorilor. Și credeți-mă, nu e inteligență să faci bani falși sau alte infracțiuni, e inteligență falsă împrumutată falsificatorului infernal.
„Mai bine sărac și curat” sau bogat, dar cinstit ca Iov!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.