După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 23 martie 2020

Nelu Ciobotă 🔴 Cetăţeni ai Cerului pe o planetă bolnavă

Suntem cetăţeni ai Cerului pe o planetă bolnavă.

E bolnavă şi a fost bolnavă de pe vremea lui Adam şi Eva.
Dar noi, creştinii, avem un scop şi o ţintă, chiar în aceste vremuri tulburi.

Oamenii sunt din ce in ce mai ingrijoraţi, descurajaţi şi anxioşi.
Guvernele scot soldaţi pe străzi, dar cum luptă soldaţii cu virusul? Sau, mai bine zis, la ce se aşteaptă guvernanţii? La revolte în masă? La tulburări sociale de proporţii? La anarhie?

DAR NOI SUNTEM CETĂŢENII CERULUI !

În tot acest haos, mi-au atras atenţia în mod special două ştiri: una din Franţa, unde se interzice circulaţia banilor cash, iar a doua din India, unde persoanele aflate în carantină primesc o ştampilă pe mână, cu data de încheiere a carantinei.

Nu am putut să nu mă gândesc la Apocalipsa 13:
"Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şaizeci şi şase."

DAR NOI SUNTEM CETĂŢENII CERULUI !

Dincolo de tot ceea ce se întamplă acum şi care ţine de aspectul sanitar, de sănătatea fizică a omenirii, Biserica are un scop clar: să fie lumină şi să răspândească Lumina !

Noi, cei care am fost născuţi din nou, prin credinţa în jertfa Domnului Isus Cristos, suntem de partea corectă a istoriei, indiferent dacă trăim sau murim pe acest pământ. Am fost creaţi şi destinaţi pentru Cer, pentru Împărăţia lui Dumnezeu.

Parcă azi răsună mai tare ca niciodată cuvintele Psalmului 46: „Opriţi-vă, şi să ştiţi că Eu Sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ."

Ne-a oprit Dumnezeu pe toţi, zilele astea.

Iar Domnul Isus spune: "Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, să vă uitaţi în sus, şi să vă ridicaţi capetele, pentru că izbăvirea voastră se apropie.”
Ce mângâiere să ştim că suntem cetăţeni ai Cerului !
Ridicaţi-vă capetele în rugăciune !

Ioan Ciobotă

Vezi și:

▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.