După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 martie 2020

S-a întors din Belgia, nu a anunțat autoritățile, a mers la adunările din biserică şi acum a fost confirmat cu coronavirus...

La Bosanci, un bărbat  întors din Belgia pe data de 4 martie, nu a anunțat autoritățile și și-a urmat cursul vieții, a mers la cumpărături, în vizită la rude și chiar la adunările din biserică, acesta făcând parte din „Oastea Domnului”. Bărbatul a fost confirmat cu coronavirus după ce s-a prezentat singur la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.
„Am înțeles că a venit pe 4 martie din Belgia, dar nu a anunțat pe nimeni, iar aseară (n.r. 16 martie) a mers la Spital, probabil pentru dureri de plămâni”, a declarat, pentru SuceavaLive, primarul comunei Bosanci, Neculai Miron.
Edilul a precizat că în aceste momente ia toate măsurile necesare prevenirii răspândirii acestui virus.
„Am luat deja legătura cu șeful de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență de la noi și încercăm să refacem traseul bărbatului, să-i anunțăm rudele, dar e destul de grav”, a subliniat primarul Neculai Miron.
De cealaltă parte, Direcția de Sănătate Publică Suceava acționează conform metodologiei impuse și face toate demersurile pentru a identifica persoanele care au intrat în contact cu bărbatul infectat cu coronavirus. De asemenea, directorul DSP Suceava, Silvia Boliacu îi îndeamnă pe toți sucevenii care văd persoane recent întoarse din afara granițelor țării și nu respectă autoizolarea la domiciliu să anunțe imediat autoritățile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.