După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 martie 2020

ESCROCHERIA CORONAVIRUSULUI

Țineți minte că ați citit asta aici la începutul lui martie.
Pentru cei obișnuiți să consume doar meniul pregătit de CNN, Washington Post, NY Times, Yahoo News, etc. urmează o mare surpriză.
Luna trecută am discutat despre contextul istoric al celei mai recente Epidemii Butique.
Luna aceasta vom discuta care sunt cauzele ce țin această fantasmă în viață, în absența oricărei dovezi științifice. Și de ce va dispărea.
Nu trebuie să fii un mare ghicitor pentru a vedea cum se grupează toate astrele:
– Scăderea îmbolnăvirilor în pofida încercărilor media de a le ține în viață
– Absența unor teste legitime care să dovedească în fapt că toți pacienții suferă de aceeași boală
– Finanțarea recentă care semnifică întotdeauna sfârșitul oricărei Epidemii Butique.
Sâmbăta trecută, președintele Trump, Mike Pence, Alex Azar și Toni Fauci au susținut o conferință de presă care a fost transmită în direct pe Fox. Dacă nu ați urmărit-o înseamnă că nu vă preocupă cu adevărat coronavirusul.
A fost pentru prima dată când un canal important de televiziune a recunoscut că virusul acesta nu este o boală foarte serioasă, deoarece în majoritatea cazurilor pacienții s-au refăcut complet în decurs de câteva săptămâni. La fel cum se întâmplă în cazul gripei. Iar acești oameni vindecați ar trebui scoși din statistică, dar nimeni nu face asta.
Practic fiecare poveste din presă din ultimele trei săptămâni, de oriunde din lume, pur și simplu adună cazurile unul după altul, săptămână cu săptămână, continuând să mărească lista, neluând deloc în calcul pacienții care nu mai sunt bolnavi. Iar aceștia reprezintă 99.9% din cazuri.
Aceasta este o scamatorie nouă a mass-media: ignorarea celor vindecați. Și un indiciu al agendei care circumscrie criza. În consecință pare că numărul cazurilor se înmulțește fără a putea fi stăpânit și că avem de-a face cu o epidemie globală. Această tactică deliberat înșelătoare explică de ce numărul bolnavilor de coronavirus pare scăpat de sub control.
Întreaga conferință a fost la capătul opus în raport cu ceea ce suntem obișnuiți. Erau niște oameni informați care spuneau cu toții același lucru: americanii trebuie să meargă la lucru și să nu-și facă griji deoarece riscul este minim. Cei patru vorbitori erau cumpătați, calmi și acoperiți de fapte. Cu toții au picat de acord că deși s-ar putea să mai apară cazuri, în cea mai mare parte nu este o amenințare la sănătatea publică. Și asta, în principal datorită faptului că, exceptându-i pe cei slăbiți, boala aceasta nu este mai gravă decât o gripă.
Nu este mai gravă decât o gripă? Dar cum ar fi dacă toate aceste cazuri nu ar fi în fapt altceva decât gripă? Doar gripa normală sezonieră. Și de ce nu? Nu există cu adevărat dovezi puternici care să susțină altceva.
Această tehnică a recategorisirii nu este deloc ceva nou. A fost folosită cu succes în cele mai recente Epidemii Boutique.
Ah nu, veți spune că acesta este un virus nou. Sigur este așa? Dovediți-o.
Coronavirus și cele aproape 500 de tulpini ale sale aproape inofensive au fost cunoscute timp de decenii. Procesul de identificare al „noului” virus COVID (sau 2019-nCoV) a fost de la bun început ridicol de inconsecvent. La fiecare nivel – federal, statal, local.
În prima lună, tulpina virală nici măcar nu a fost identificată. Astfel încât oricine se îmbolnăvea cu ceva era susceptibil să fie inclus în această nouă categorie, fără niciun fel de teste. Doar după simptome. Asta a creat o poveste de presă.
Apoi în ianuarie, când s-au decis într-un final să spună că este o nouă tulpină virală care infectează pe toată lumea, au numit-o 2019-nCoV, în care „n” stă pentru „nou” ca nu cumva să uite cineva că avem de-a face cu o inovație.
Dar apoi a intrat în joc politica și cineva a decis că numele nu este potrivit și acum avem COVID.
Continuarea pe www.contramundum.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.