După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 februarie 2020

Dorin Pele 🔴 PANDEMIA CORONAVIRUS, MEDIA ȘI EU



Media provoacă isterie și panică. Guvernele sunt în alertă. Populația în mare parte este îngrijorată. Unii sunt panicați dea binelea. Au murit deja 2,700 de oameni și sunt încă 80,000 de cazuri confirmate de contactarea virusului.. Este normal ca această situație să fie tratată cu seriozitate și ca să se ia toate măsurile necesare de a ajuta pe acești oameni și de a opri extinderea acestei maladii misterioase.

Dar oare de ce mass media globalistă nu este la fel, dacă nu mai alertată de cei peste 6 milioane de copii care au fost uciși prin avort în primele două luni ai acestui an? Dar de cei peste 300 de mii de copii care au murit deja de foame în acest an? Dar de cei aproximativ 200 de mii de oameni care mor anual datorită supradozei de droguri. Unde le este ingrijorarea și preocuparea pentru aceste situații grave, dacă nu apocaliptice? Viețile acestor oameni nu su aceeași valoare? Se pare că nu, pentru că nu se potrivește cu agenda ce le este impusă de cei care conduc aceste corporații și de către anumite guverne care au anumite interese la nivel global. Trăim intr-o vreme în care o mare parte de mass media nu mai este o sursă de informare ci una de manipulare a populației. E ca pe vremea comunismului din România înainte de ’89 când presa era aservită în totalitate Partidului Comunist. Trăim intr-o vreme în care socialismul este îmbrățișat de tot mai mulți tineri din SUA. Bernie Sanders este foarte aproape ca să cîștige nominalizarea Partidului Democrat.

De ce spun toate acestea? Deoarece sunt îngrijorat de starea multor bisericii în aceste vremuri. Sunt ori adormite de confort și bunăstare, ori sunt neputincioase din cauza compromisului și a păcatului. Mă intreb oare care este reacția acestor biserici la această situație, dacă au vreo una? Ce soluții oferă? Care sunt mesajele ei adresate omenirii? Care sunt proiectele demarate în sensul acesta? Poate și tu ai aceste întrebări. Ai vrea să te implici și nu stii cum. Ai vrea să strigi dar nu ști unde. Ai vrea să îi trezești dar nu știi cum. Ai vrea să faci multe,…, și eu. Până una alta, hai să facem ce ne este la îndemna. Hai să ne rugăm la cel care este Viu în Vecii Vecilor! Hai să strigăm la Cel ce nimic nu Îl ia prin surprindere și chiar poate să intervină. Crede în El și nu vei fi dezamăgit. Iubește și fă ce poți. Nu mai sta după alții.

Dorin Pele



▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.